INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRANADA - BARCELONA 0-4

BARCELONA. Leo Messi atinge borne incredibile după golul din lovitură liberă marcat cu Granada! Starul catalanilor e din nou golgeter în Spania

Messi are 14 goluri înscrise în acest sezon pentru Barcelona // FOTO: Imago +12   FOTO
Messi are 14 goluri înscrise în acest sezon pentru Barcelona // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2021 12:35 / Actualizat duminica, 10 ianuarie 2021 13:12

Barcelona a câștigat pe terenul celor de la Granada, 4-0, în etapa a 18-a din La Liga. Formația catalană a legat trei succese „afară” în 2021, cu Messi reușind un assist și patru goluri, din două „duble” la rând. Acesta a ajuns la 15-lea sezon cu minimum 10 goluri în La Liga.

„Dacă Messi vrea, Barça poate! Argentinianul simte iar fotbalul și luptă cu inerția clubului, oferind versiunea cea mai influentă a decarului blaugrana". Perfect a caracterizat Sport revenirea lui Leo în forță, sinonimă cu startul exploziv de an blaugrana. 

A treia victorie la rând în deplasare, 4-0 cu Granada, și a doua „dublă" înlănțuită a căpitanului (prima, la Bilbao), după assistul de la Huesca.

Barcelona. Leo Messi, cel mai bun la „directe"

Lionel Messi a devenit Pichichi, cu 11 reușite în campionat, și ajunge la al 15-lea sezon cu cel puțin 10 goluri marcate. Are 130 de „duble" (92 în LaLiga) și, ca noutate, a transformat și o lovitură liberă după multă vreme, iar copiii săi s-au bucurat nespus urmărindu-i performanța la TV.

E a 37-a în campionat și a 48-a la Barcelona (mai are 6 la națională). Nu lovise ținta decât o dată din ultimele 71 de „directe", dar tot deține cel mai bun procentaj (8,96%): 36 de goluri din 402 execuții în LaLiga. În ultimele patru campionate are 17, de peste patru ori mai multe decât toată echipa lui Real Madrid! Ba l-a depășit și pe Cristiano Ronaldo.

VIDEO.  Leo Messi a depășit recordul lui Pele

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Barcelona, gol controversat în meciul cu Granada! Arbitrul a trecut cu vederea: „Scandalos”

Granada - Barcelona 0-4 » Lionel Messi și Antoine Griezmann, spectacol total la Granada

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează