INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Leo Messi, atras la Barcelona cu transferul unui campion mondial » Ce plan au catalanii

Leo Messi, atras la Barcelona cu transferul lui Angel Di Maria. Foto: Instagram
Leo Messi, atras la Barcelona cu transferul lui Angel Di Maria. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 13:51 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 13:51

Barcelona vrea să-l aducă pe Angel Di Maria (35 de ani) pe Camp Nou. Atacantul argentinian, aflat la finalul contractului cu Juventus, poate veni în Catalunia ca să-l convingă pe Leo Messi (35) să se întoarcă de la PSG.

Barcelona nu mai știe ce să facă pentru a-l convinge pe Messi să revină în această vară pe „Camp Nou”. Clubul catalan încearcă să aducă un campion mondial pentru a întări atacul noii campioane a Spaniei și un prieten bun al lui Leo.

Din „Fratelli” în La Liga! » Antrenorul ajuns ținta ironiilor în Liga 1 a impresionat în acest sezon și e la un pas de mutarea carierei
ASCENSIUNE
Din „Fratelli” în La Liga! » Antrenorul ajuns ținta ironiilor în Liga 1 a impresionat în acest sezon și e la un pas de mutarea carierei

Leo Messi, atras la Barcelona cu transferul lui Angel Di Maria

Publicația franceză RMC Sport, preluând agenția Relevo, a dezvăluit că Angel Di Maria ar fi ultima țintă a formației blaugrana

Argentinianul de 35 de ani, aflat la sfârșitul contractului cu Juventus, își dorește să continue în Europa, deși are oferte foarte bune din Arabia Saudită

Pe lângă posibila negociere pentru o prelungire cu clubul din Torino, „El Fideo” a mai primit propuneri de la Galatasaray, Benfica și, nu cea mai nouă pe listă, de la Barcelona.

Angel Di Maria vrea să mai câștige titluri importante

La nouă ani după ce s-a despărțit de Real Madrid, Di Maria s-ar putea întoarce în Spania. Barcelona l-a mai curtat și în vara trecută, înainte să meargă în Serie A, dar nu s-a înțeles cu campionul mondial. Și atunci era liber de contract, după ce a încheiat înțelegerea cu PSG.

„Jucătorul pare sedus de ideea de a juca în La Liga înainte de a reveni în Argentina și ar fi avut deja primele contacte cu gruparea blaugrana. Negocieri cu el și cu agentul său ar putea avea loc în săptămânile următoare. Argentinianul stă bine fizic și vrea să continue să câștige titluri importante și să-și termine cariera în cel mai bun mod posibil”, explică RMC Sport.

În acest sezon, Angel Di Maria a jucat 38 de meciuri în toate competițiile, marcând 8 goluri și oferind 7 pase decisive, și a demonstrat astfel că este încă capabil să fie la un nivel de top, în special pe scena continentală.

Relația dintre Messi și Di Maria este una excepțională, sunt foarte buni prieteni pe teren și în afara lui. O posibilă sosire a lui Leo la Barcelona ar putea-o accelera și pe cea a lui Angel.

- Relevo, agenție spaniolă

Citește și:

Pleacă de la Real Madrid după 7 ani » Ar urma să-l înlocuiască pe Messi la PSG

Dică despre o revenire la echipa din Superliga: „Ar fi culmea să spun că nu mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  27 Mai 2023, 15:43

Sunt sigur ca Messi s ar intoarce la barcelona daca i ar aduce si arbitrii favoriti .

corectorul
corectorul  •  27 Mai 2023, 15:32

Di Maria a fost si este in continuare de doua ori mai util decat Messi, oricarei echipe. Includem aici si nationala Argentinei, inclusiv trofeul mondial i se datoreaza in principal lui Di Maria.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează