INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pleacă de la Real Madrid după 7 ani » Ar urma să-l înlocuiască pe Messi la PSG

Extrema dreapta a celor de la Real Madrid, Marco Asensio (27 de ani) va părăsi gruparea din capitala Spaniei în fereastra de transferuri din această vară. 
Foto: Imago
Extrema dreapta a celor de la Real Madrid, Marco Asensio (27 de ani) va părăsi gruparea din capitala Spaniei în fereastra de transferuri din această vară. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2023 09:44 / Actualizat sambata, 27 mai 2023 11:09

Extrema dreapta a celor de la Real Madrid, Marco Asensio (27 de ani) va părăsi gruparea din capitala Spaniei în fereastra de transferuri din această vară. 

Internaționalul spaniol ar fi foarte aproape de a ajunge la formația franceză PSG, scriu cei de la ESPN. 

Garita despre transferul la FCSB: „Îmi urezi bun venit, dar n-am semnat” » Mare fan Becali: „E nebun, dar îți zice în față dacă ai jucat ca un rahat!”
FC ARGEȘ
Garita despre transferul la FCSB: „Îmi urezi bun venit, dar n-am semnat” » Mare fan Becali: „E nebun, dar îți zice în față dacă ai jucat ca un rahat!”

Marco Asensio pleacă de la Real Madrid. Este aproape de PSG

Sursa citată mai arată că șefii lui Real Madrid i-au propus lui Marco Asensio prelungirea contractului cu formația blanco, care expiră în acest an, pe data de 30 iunie. 

Madrilenii i-au oferit acestuia o înțelegere în urma căreia ar fi urmat să câștige mai bine din punct de vedere financiar, dar Marco Asensio a refuzat-o. Jorge Mendes, agentul lui Asensio, ar fi luat deja legătura cu Luis Campos, directorul sportiv al parizienilor, mai informează ESPN. 

Un alt motiv pentru care Marco Asensio ar fi refuzat propunerea lui Real Madrid ar fi fost acela că el și-ar dori să aibă poziția de titular asigurată. Acest lucru nu s-a întâmplat în acest sezon, Carlo Ancelotti preferându-i în banda dreaptă a atacului pe Rodrygo sau pe Federico Valverde, 

La PSG, Marco Asensio ar urma să fie titular, având în vedere faptul că Lionel Messi va pleca cu siguranță de la formația de pe Parc des Princes în această vară, când îi expiră contractul. 

Transferat de Real Madrid în 2015, de la RCD Mallorca, în schimbul sumei de 3,9 milioane de euro, Marco Asensio s-a alăturat lotului madrilenilor un an mai târziu, fiindcă a fost împrumutat un sezon la Espanyol Barcelona. 

În tricoul lui Real Madrid, Marco Asensio a jucat 285 de meciuri, a marcat 61 de goluri și a dat 32 de pase de gol. 

Zidane mi-a spus că am cel mai bun picior stâng, după Messi
Marco Asensio acum 6 ani

17 trofeea cucerit Marco Asensio cu Real Madrid, printre care 3 campionate și 3 Ligi ale Campionilor

În acest sezon, Marco Asensio a bifat 50 de meciuri în tricoul lui Real Madrid, în toate competițiile, reușind să marcheze 12 goluri și să dea 8 pase decisive. 

Citește și: 

Stranier „on fire”! Convocat de Edi Iordănescu, a răspuns cu gol și assist în aceeași zi

Pep Guardiola cere un lucru incredibil înainte de Manchester City - Inter Milano: „Chiar și bucătarii sau preparatorii fizici trebuie să facă asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  27 Mai 2023, 13:59

Poate prin Premier league-unde sunt vreo 3 sau 4 antrenori(manageri) spanioli!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează