INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - VALLADOLID 1-0

Messi s-a simțit vânat înainte de meciul cu Real Madrid! L-a acuzat pe arbitrul de la Barcelona - Valladolid: „Are un chef să-mi dea galben...”

FOTO: Imago +7   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 09:38 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 09:52

Barcelona s-a impus cu greu pe teren propriu, 1-0 cu Valladolid, și se pregătește acum de marele meci, cu Real Madrid, de sâmbătă, ora 22:00.

Catalanii s-au impus cu emoții, grație golului marcat de Ousmane Dembele în minutul 90, iar pe lângă cele trei puncte au și un alt motiv de bucurie: Messi nu a văzut cartonașul galben, astfel că nu va fi suspendat la meciul de pe „Santiago Bernabeu”.

Leo Messi a acuzat arbitrajul

Starul argentinian are trei cartonașe galbene și era în pericol să rateze „El Clasico”, însă Messi a scăpat fără avertisment, deși a simțit că este vânat de arbitru.

Mundo Deportivo scrie că la pauza meciului, în drumul spre vestiare, Messi a discutat cu delegatul Barcelonei, Carles Naval, despre arbitrul Jaime Latre. Are un chef să-mi dea cartonaș... Of, incredibil!”, îi spune Messi lui Naval.

VIDEO Pedri, noul puști minune de la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Meciurile de EURO de la București, cu spectatori! Anunțul MTS

Barcelona - Valladolid 1-0 » Victorie chinuitoare pentru catalani, după un roșu controversat și un gol în min. 90

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează