INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Leo Messi are oferta pe masă! De ce depinde răspunsul său

Barcelona, ofertă pe 10 ani pentru Messi // FOTO Imago
Barcelona, ofertă pe 10 ani pentru Messi // FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 18:05 / Actualizat joi, 27 mai 2021 18:39

După ce a terminat La Liga pe locul 3, Barcelona își face planurile pentru noul sezon, iar obiectivul principal este prelungirea contractului starului Lionel Messi (33 de ani), scadent la finalul acestui sezon. 

Presa din Spania scrie că atacantul, aflat în Argentina pentru a juca în preliminariile Cupei Mondiale, a primit deja oferta de prelungire a contractului cu Barcelona, clubul pentru care a jucat toată cariera.

Barcelona, contract până în 2030 pentru Messi

Mundo Deportivo anunță că președintele Joan Laporta nu a vrut să mai aștepte rezultatele auditului financiar, care vor veni în două sau trei săptămâni, și deja i-a făcut o ofertă lui Messi, prezentându-i acestuia un contract până în 2030.

Barcelona i-ar fi propus lui Messi, dorit de PSG și Manchester City, o înțelegere cu o clauză surpriză. Contractul l-ar păstra încă două sezoane la Barcelona (deci până la vârsta de 36 de ani), plus o clauză care să-i permită să meargă în MLS pentru ultimii doi ani din cariera de fotbalist. În 2025, argentinianul ar reveni la Barcelona pentru a lucra în partea administrativă pentru cel puțin 5 ani.

Mai mult, se pare că Laporta a avut o întâlnire cu Jorge Messi, tatăl și reprezentatul lui Leo, iar surse apropiate celor doi dezvăluie că ambii au plecat mulțumiți.

Messi încă nu a dat un răspuns, așteptând încă să vadă ce plan are clubul pe plan sportiv și cum vrea Laporta să întărească echipa în sezonul viitor. Vineri, președintele Barcei va susține o conferință de presă și este așteptat să dea detalii despre cele mai fierbinți subiecte legate de club.

38 de goluriși 14 pase de gol are Messi în acest sezon, în 47 de partide

VIDEO Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie că altfel nu merge”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

AC Milan l-a prezentat pe înlocuitorul lui Donnarumma! Ce se întâmplă cu Tătărușanu

Man și Mihăilă au un nou antrenor la Parma! Vine de la Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează