INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA 2021

Leo Messi, înaintea debutului în Copa America 2021: „Argentina nu a fost și nu va fi niciodată dependentă de mine”

Leo Messi
Leo Messi

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 21:15 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 21:20

Lionel Messi, 33 de ani, se pregătește alături de naționala Argentinei pentru un nou turneu de Copa America. Starul argentinian se află în Brazilia, pentru meciul de deschidere împotriva celor din Chile, de luni noapte.

Ediția din acest an îi oferă încă o ocazie lui Messi de a câștiga un trofeu internațional alături de naționala de seniori a „pumelor”. 

Jucătorul Barcelonei speră să reușească să spargă ghinionul pe care l-a avut în tricoul albi-celeștilor, cu care a ajuns în finala Cupei Mondiale în 2014 și finala Copa America în 2015, respectiv 2016. Din nefericire pentru starul argentinian, toate cele 3 finale au fost pierdute.

Messi, declarații despre lotul Argentinei

Întrebat cât cântărește prezența sa în lotul formației lui Scaloni, Messi a ținut să evidențieze puterea grupului și nu valoarea individuală. „Argentina nu a fost și nu va fi niciodată dependentă de mine. Mereu încercăm să fim un grup unit. Mereu am spus că, dacă nu vom fi uniți, ne va fi foarte greu să câștigăm și să ne îndeplinim obiectivele" a spus Messi cotidianului argentinian Ole.

Starul Barcelonei, încrezător în șansele echipei sale să câștige trofeul

„Cred că suntem puternici ca grup. Majoritatea jucătorilor sunt împreună de mult timp, am jucat deja la o Copa America împreună. Cred că avem experiența necesară. Suntem în continuare în pregătiri și cred că suntem pe drumul cel bun".

Messi are oportunitatea să devină jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul naționalei Argentinei. În prezent, atacantul Barcelonei se află pe locul secund, cu 144 de selecții, la numai 3 lungimi distanță de fostul său coleg de la Barcelona, Javier Mascherano, care s-a retras din fotbal.

72de goluri are jucătorul de 33 de ani în tricoul Argentinei pentru care a debutat în 2005

(Articol de Andrei Petrescu)

VIDEO + FOTO Brazilia, start în forță în Copa America! Neymar a făcut show: gol și pasă de gol

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează