INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Leo Messi, episod brutal cu un coleg: „A început să mă înjure. Îmi venea să mor. Voia să mă omoare!”

Leandro Paredes și Leo Messi // FOTO: Imago
Leandro Paredes și Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2022 14:13 / Actualizat sambata, 18 iunie 2022 14:45

Colegi la PSG și naționala Argentinei, Leo Messi și Leandro Paredes au avut un moment tensionat în februarie 2021, când PSG a câștigat pe terenul Barcelonei, scor 4-1.

Mijlocașul de 27 de ani a povestit recent ce s-a întâmplat între el și Leo Messi, atunci la Barcelona, în meciul de pe Camp Nou.

Barcelona se vinde ca să cumpere » Sacrificiu important al clubului catalan pentru a aduce noi jucători
SPANIA
Barcelona se vinde ca să cumpere » Sacrificiu important al clubului catalan pentru a aduce noi jucători

Parades, dezvăluiri în premieră despre scandalul cu Messi

„S-a supărat pentru că am făcut un comentariu către colegii mei. M-a auzit și s-a înfierbântat. Era nervos. A început să mă înjure rău. Îmi venea să mor. Voiam să plec acasă”, a declarat Parades, potrivit Marca.

Argentinianul a dezvăluit și ce s-a întâmplat când s-a revăzut cu Messi după acel episod.

„Ulterior, l-am văzut la echipa națională și era ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am văzut cum e el ca om. Relația a continuat normal. Acum, când apare acest subiect în discuție, vorbim și râdem. 

Dar atunci era înfierbântat. Voia să mă omoare”, a adăugat Parades.

Marco van Basten, fără menajamente: „Messi n-are personalitate, nu e de nivelul lui Maradona, Pele sau Cruyff”

Marco van Basten (57 de ani) spune că argentinianul Lionel Messi nu este un lider adevărat: „Leo este un jucător magnific, dar nu e de nivelui lui Pelé, Maradona și Cruyff”.

Triplul câștigător al Balonului de Aur (1988, 1989 și 1992) și al Cupei Campionilor nu îl vede între primii trei cei mai buni jucători ai lumii all-time: „Pelé, Maradona și Cruyff sunt acolo, în vârf. De mic voiam să fiu precum Cruyff, era prietenul meu și-mi lipsește ... Pelé și Maradona au fost și ei incredibili". 

Van Basten explică și de ce îl subevaluează pe „Purice”: „Messi rămâne un fotbalist magnific, dar nu de nivelul lui Diego Maradona, care a avut mereu mai multă personalitate la echipă. Despre Leo nu aș spune același lucru. Nu poate fi jucătorul care să treacă singur în față și să mergi cu el la război”.

VIDEO Cele mai tari faze reușite de Messi, Neymar și Mbappe la PSG

Citește și: 

România doar visează să ajungă aici! Cum arată cele 16 stadioane care vor găzdui CM 2026 » Arena pe care se poate juca finala a costat 5,5 MILIARDE $

Guardiola a fost cu ochii pe echipa lui Man și Mihăilă! Mutarea pregătită de Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează