INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Leonardo Bonucci o dă în judecată pe Juventus pentru daune de imagine și de natură profesională

Leonardo Bonucci, foto: Imago
Leonardo Bonucci, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:40 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:40

Leonardo Bonucci (36 de ani) duce la tribunal echipa care l-a exclus din lot, reclamând că nu a beneficiat de condiții optime de pregătire și de antrenament. Fundașul italian a semnat la finele mercato cu Union Berlin.

Mariajul de 12 ani dintre Juventus și Leonardo Bonucci se va sfârși la tribunal. Fundașul central italian a luat decizia să acționeze în instanță clubul bianconero pentru modul în care l-a tratat în această vară, aruncându-l ca pe o măsea stricată. 

Campionul european cu squadra azzurra cere în justiție „daune de imagine și natură profesională", suferite în ultimele două luni!.Bonucci îi acuză pe șefii grupării piemonteze că nu a beneficiat de condiții optime de pregătire și de antrenament, antrenorul Allegri scoțându-l din planurile sale de viitor.

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni
SPANIA
Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni" + „Închisoarea e plină de proști, iar eu mă voi întoarce acolo”

Leonardo Bonucci n-a fost luat în stagiul din SUA

Bonucci a făcut acum două săptămâni o solicitare de a fi reprimit în lotul torinez, dar răspunsul a fost același: nu mai are loc la Juventus! "Am vorbit deja cu Bonucci și el cunoaște situația. Poziția lui Juventus a fost clară, mergem mai departe". 

Leo s-a pregătit de unul singur și n-a mers cu colegii săi în cantonamentul din Statele Unite, așa cum a decis chiar Allegri (alegere tehnică). Care îl avertizase încă din februarie că trebuie să-și caute echipă. Bonucci și-a pierdut și banderola de căpitan și s-a transferat în ultimele zile de mercato.

Va juca în Ligă cu Union Berlin

Deși mai avea contract cu „Bătrâna Doamnă" până în iunie 2024, stoperul de 36 de ani a trebuit să plece și dintre cele două oferte primite, Union Berlin și Genoa, a ales-o pe prma. Bonucci și-a angajat un avocat pentru a obține daunele de imagine și de natură profesională și a anunșat că „orice câștig va fi donat organizației de caritate Neuroland, care sprijină familiile copiilor internați în Torino".

18trofee a cucerit Leonardo Bonucci cu Juventus, dintre care opt scudetti. A jucat o finală de Ligă și a câștigat titlul european cu naționala Italiei (121 de selecții, 8 goluri)

502meciuri are Bonucci în tricoul bianconerilor, reușind 37 de goluri și 10 assisturi

Citește și: 

John Terry ia 100 de lire sterline pentru un autograf! Cât cere pentru o ieșire la cină

Paul Pogba, contract reziliat? Riscă să-și încheie cariera! Dar francezul speră să fie achitat, ca în cazul Palomino

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează