INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Leroy Sané, șanse mari să ajungă la Bayern Munchen » Ar deveni cel mai scump transfer din istoria Germaniei!

Leroy Sané // foto: Guliver/Getty Images
Leroy Sané // foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 17:33

Mutarea lui Leroy Sané (23 de ani) de la Manchester City la Bayern Munchen ar fi făcută, anunță France Football. 

Cel mai scump transfer din istoria Bundesligii ar fi gata. Bayern ar fi ajuns la un acord cu Manchester City pentru internaționalul german Leroy Sané.
Potrivit revistei France Football, atacantul în vârstă de 23 de ani ar ajunge la München în schimbul a 110 milioane de euro.

Sané, 39 de goluri în 134 de meciuri la City, cucerind 7 trofee în patru sezoane, ar urma să semneze un contract pe cinci ani și va primi un salariu anual de 18 milioane de euro.

În Supercupa Angliei, câștigată de Manchester City în fața lui Liverpool după executarea loviturilor de departajare, Leroy Sane s-a accidentat după numai 9 minute, acuzând dureri la genunchiul drept. 

Vezi și: OFICIAL Wayne Rooney se întoarce în Anglia! Va fi antrenor-jucător la Derby County

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează