CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

Lewandowski, jos pălăria » Suma donată de polonez pentru lupta împotriva COVID-19

Atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski
Atacantul lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski

Articol de — Sambata, 21 Martie, 18:36

Polonezul Robert Lewandowski, în vârstă de 31 de ani, e al treilea jucător al lui Bayern, după Kimmich și Goretzka, care face un asemenea gest.

Jucătorii lui Bayern bagă mâna adânc în buzunar pentru a veni în sprijinul luptei contra coronavirusului. Tabloidul Bild tocmai a anunțat că Robert Lewandowski și soția sa, Anna (31), au donat autorităților un milion de euro!

„Suntem cu toții într-o situație extrem de dificilă. Astăzi jucăm în aceeași echipă și trebuie să fim puternici. Dacă putem să ajutăm, atunci s-o facem! Și vă rugăm, urmați instrucțiunile și luați aminte la cei care știu cel mai bine. Arătați responsabilitate! Credem că ne vom întoarce curând la o viață normală. Suntem împreună în această situație și o să o depășim împreună", a declarat atacantul polonez.

Înaintea lui „Lewa", alți doi coechipieri, Leon Goretzka (25) și Joshua Kimmich (25), donaseră un milion de euro. Lor li s-a alăturat, ulterior, Leroy Sane, atacantul german al lui Man. City, cu 600.000 de euro.

2,5 milioane de euroau donat jucătorii din naționala Germaniei pentru combaterea noului coronavirus

Reguli coronavirus

Citește și alte știri despre lupta împotriva COVID-19:Piedone a fost condamnat în dosarul Colectiv. Anunțul uluitor pe care l-a făcut acum. „Pare ireal„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1

Acum

Urmărește aici

acum!
×