INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Romelu Lukaku a donat o sumă importantă în lupta cu Covid-19 » AS Roma se alătură campaniei

Romelu Lukaku, Inter Milano // Sursa: Getty
Romelu Lukaku, Inter Milano // Sursa: Getty

Articol de - Publicat sambata, 21 martie 2020 12:41

Romelu Lukaku (26 de ani), atacantul belgian al lui Inter Milano, a donat o sumă importantă, 100.000 de euro, în lupta împotriva Covid-19. Și AS Roma a pornit o campanie de strângere de fonduri, pentru a cumpăra echipamente medicale spitalelor din capitală.

Romelu Lukaku se adăugă listei jucătorilor cu donații importante făcute în lupta împotriva Covid-19. Atacantul belgian al lui Inter a ajutat spitalul „San Raffaele” din Milano cu 100.000 de euro.

Trebuie să stăm în casă și să fim uniți. Italia este o țară incredibilă, care a făcut mult bine familiei mele. Îi invit și pe suporterii nerazzurri să contribuie cu ce pot”, a declarat Romelu Lukaku.

Campania pornită de AS Roma

Jucătorii și stafful tehnic al Romei anunță, printr-o postare pe Twitter, că renunță la salariul pe o zi pentru a susține cu echipamente medicale spitalele din Capitală. 

„Jucătorii și staff-ul al AS Roma au ales să-și doneze o zi din salariu pentru campania #COVID19. Prin urmare, clubul a comandat: 3 ventilatoare pentru terapie intensivă, 5 pentru îngrijiri subintensive, 8 paturi pentru terapie intensivă”, mesajul postat pe Twitter

Citește și alte știri despre donații:

Cristi Borcea i se alătură lui Gigi Becali în lupta împotriva pandemiei de coronavirus! Ce sumă donează

Gigi Becali se implică în lupta cu coronavirus: „Dacă văd amărăciune în jurul meu, cum să nu ajut” + Copos a vrut să ajute, dar nu l-a mai sunat înapoi

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează