INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Lewandowski, mesaj ferm pentru conducerea lui Bayern Munchen: „Avem nevoie de transferuri, de jucători uriași”

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 12:25

Robert Lewandowski, 30 de ani, face presiuni ca Bayern Munchen să își întărească lotul în această vară pentru a avea șanse la trofeul Champions League.

Sezonul 2018/2019 a fost ultimul pentru Arjen Robben și Franck Ribery la campioana Germaniei. Însă bavarezii nu au transferat până acum fotbaliști importanți în ofensivă, ci doar fundași: Lucas Hernandez și Benjamin Pavard.

În cadrul unei conferințe de presă, Lewandowski a vorbit despre situația actuală de la Bayern.

„Trebuie să aducem mai mulți jucători. E foarte greu să câștigi Champions League fără îmbunătățiri. Bayern are nevoie de fotbaliști uriași, care să joace la cel mai înalt nivel. Toată lumea știe că nu e bine că avem puțini jucători în lot în momentul de față. Sper să se întâmple ceva zilele viitoare”, a declarat polonezul.

Bayern a câștigat ultimele 7 ediții de Bundesliga, însă cea mai mare dorință a bavarezilor este să se impună și în Liga Campionilor, competiție pe care nu au mai câștigat-o din sezonul 2012/2013.

191 de goluriși 47 de assisturi a reușit Lewa până acum în 242 de meciuri pentru Bayern Munchen

Citește și:

Marcel Daum, fiul fostului selecționer Christoph Daum, a fost dorit la Bayern Munchen » Ce analist video a pierdut România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează