INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

BAYERN - HERTHA 4-3. Lewa show! O sută de goluri în campionat pe Allianz Arena

BAYERN - HERTHA 4-3
BAYERN - HERTHA 4-3

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 10:51 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 10:56

Polonezul, cu poker pentru bavarezi, a bombardat duminică trupa din Berlin cu 13 șuturi. De 11 ani nu mai reușise nimeni asta în Bundesliga.

Lewandowski - Hertha 4-3. Așa se poate rezuma epilogul ultimei etape din Bundesliga, dominate de cel mai bun atacant desemnat recent de UEFA. Polonezul a reușit duminică un poker, salvând campioana Europei într-un meci incredibil. Robert a fost un coșmar pentru Schwolow. 13 șuturi a trimis către poarta adversarei berlineze și a egalat performanța din 2009, stabilită de Edin Džeko (Wolfsburg) împotriva lui Freiburg! Lewa a atins și o sută de goluri pe Allianz Arena în campionat.

„Nu e stilul lui Bayern”

A deschis recitalul ofensiv și tot el l-a închis, din penalty în prelungiri, după ce oaspeții egalaseră de două ori. Bavrezii au fost aproape să se împiedice iar, după dezastrul de la Hoffenheim (1-4), confirmând marile slăbiciuni defesnive. „Avem calitate să revenim, dar ne lipsește mentalitatea. E ceva care pleacă de la cap. Când ai cinci trofee în buzunar, ai tendința să te oprești, în loc să faci pasul următor”, s-a plâns Thomas Müller. „Acesta nu este stilul Bayern”, acuză antrenorul Flick.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alarmă pentru Lucescu! Ultrașii Kievului vor putea intra la meciuri

Barcelona mută în ultima zi de mercato: olandezul Depay ar putea semna azi contractul. Lyon confirmă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează