CAMPIONATE  ·  GERMANIA

BAYERN - HERTHA 4-3. Lewa show! O sută de goluri în campionat pe Allianz Arena

BAYERN - HERTHA 4-3
BAYERN - HERTHA 4-3

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 10:51 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 10:56

Polonezul, cu poker pentru bavarezi, a bombardat duminică trupa din Berlin cu 13 șuturi. De 11 ani nu mai reușise nimeni asta în Bundesliga.

Lewandowski - Hertha 4-3. Așa se poate rezuma epilogul ultimei etape din Bundesliga, dominate de cel mai bun atacant desemnat recent de UEFA. Polonezul a reușit duminică un poker, salvând campioana Europei într-un meci incredibil. Robert a fost un coșmar pentru Schwolow. 13 șuturi a trimis către poarta adversarei berlineze și a egalat performanța din 2009, stabilită de Edin Džeko (Wolfsburg) împotriva lui Freiburg! Lewa a atins și o sută de goluri pe Allianz Arena în campionat.

„Nu e stilul lui Bayern”

A deschis recitalul ofensiv și tot el l-a închis, din penalty în prelungiri, după ce oaspeții egalaseră de două ori. Bavrezii au fost aproape să se împiedice iar, după dezastrul de la Hoffenheim (1-4), confirmând marile slăbiciuni defesnive. „Avem calitate să revenim, dar ne lipsește mentalitatea. E ceva care pleacă de la cap. Când ai cinci trofee în buzunar, ai tendința să te oprești, în loc să faci pasul următor”, s-a plâns Thomas Müller. „Acesta nu este stilul Bayern”, acuză antrenorul Flick.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:În 2010 lua aurul la bârnă, acum e de nerecunoscut. Cum arată și ce a ajunsă să facă pentru bani Ana Porgras
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 2
Mioveni - Universitatea Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Roma
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1