INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Lewandowski a rupt contractul cu o companie-gigant, acuzată că ar ajuta Rusia în războiul cu Ucraina » Sumă impresionantă pierdută de polonez

Robert Lewandowski/ foto: Imago
Robert Lewandowski/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 10:18 / Actualizat marti, 08 martie 2022 10:49

Robert Lewandowski (33 de ani), superstarul lui Bayern Munchen, a renunțat la contractul cu Huawei, companie chineză de telecomunicații. Decizia polonezului a venit la scurt după ce gigantul tehnologic a fost acuzat în presa internațională că ajută Rusia să se apere de atacuri cibernetice.

Golgeterul lui Bayern semnase recent un nou contract cu Huawei, valabil pe 3 ani, în valoare de 5 milioane de euro.

Interviu cu afaceristul care investeşte 10 milioane de euro la Rapid: „Vreau un club câștigător”
RAPID
Interviu cu afaceristul care investeşte 10 milioane de euro la Rapid: „Vreau un club câștigător”

Lewandowski a renunțat la colaborarea cu Huawei

Deși a negat acuzațiile, Huawei rămâne în continuare una dintre puținele firme multinaționale care încă mai operează în Rusia, după invazia Ucrainei dictată de Putin. Lewandowski, care a militat pentru excluderea Rusiei din barajul pentru Campionatul Mondial, a luat atitudine și a renunțat la contractul de 5 milioane de euro cu sponsorul chinez.

„Este adevărat, am decis să rupem contractul de sponsorizare al lui Robert Lewndowski cu brand-ul Huawei”, a declarat Tomasz Zawislak, agentul atacantului, potrivit Interia Sport.

„Huawei Polonia regretă încheierea parteneriatului cu Robert Lewandowski. Suntem recunoscători pentru colaborarea de lungă durată și îi dorim mult succes în viitor”, se arată într-un comunicat oficial al companiei.

23 de milioane de euroeste salariul anual al lui Lewandowski la Bayern Munchen

Lewandowski a condamnat public invazia Rusiei din Ucraina

„Nu îmi pot imagina jucând un meci cu naționala Rusiei într-o situație în care agresiunea armată în Ucraina continuă. Fotbaliștii și fanii ruși nu sunt responsabili pentru asta, dar nu putem pretinde că nu se întâmplă nimic”, a scris Lewandowski pe Twitter, înainte ca Rusia să fie exclusă de FIFA din barajul pentru Campionatul Mondial.

Citește și:

Bayern - Salzburg » Test dificil pentru bavarezi în optimile Champions League

Jurnaliști sud-americani, eliberați în Ucraina după ce au arătat tatuajul cu Diego Maradona: „Mâna lui Dumnezeu ne-a salvat!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (10)
karatetiger
karatetiger  •  08 Martie 2022, 19:08

deci nu sanctioneaza nimeni china pentru ca nu pot(china si SUA daca sunt sanctionate cum a fost rusia,pica tot sistemul mondial) si s-a trezit lewa asta de 2 bani sa minta ca el renunta la chinezi din cauza rusilor. fals,renunta pentru ca poate obtine un deal mult mai bun cu sud coreeni. dar asta nu mai spune articolul.

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  08 Martie 2022, 16:20

Respect! Un bun exemplu.

elgabri
elgabri  •  08 Martie 2022, 16:05

Respect Leva !!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează