INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OPRIMI

Cunoaștem echipele calificate mai departe în Liga Campionilor » Cum arată urnele pentru „optimi”

Tragerile la sorți ale „optimilor” Ligii Campionilor vor fi luni, 13 decembrie
Foto: Imago +15   FOTO
Tragerile la sorți ale „optimilor” Ligii Campionilor vor fi luni, 13 decembrie Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 decembrie 2021 00:09 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:10

Miercuri s-au disputat ultimele meciuri din grupele campionilor, astfel că în acest moment cunoaștem 15 din cele 16 echipe calificate în „optimile” competiției, ultima echipă urmând a fi stabilită joi, după meciul Atalanta - Villarreal, amânat din cauza ninsorii.

Tragerea la sorți va fi luni, 13 decembrie, iar echipele vor fi repartizate în două urne după cum urmează. 

Liga Campionilor » Cutremurul s-a produs: Barcelona a fost umilită la Munchen și e OUT din competiție! Manchester United s-a încurcat cu Young Boys. Toate echipele calificate mai departe
Etapa #6
Liga Campionilor » Cutremurul s-a produs: Barcelona a fost umilită la Munchen și e OUT din competiție! Manchester United s-a încurcat cu Young Boys. Toate echipele calificate mai departe

URNA A (câștigătoarele de grupă): Manchester City, Liverpool, Ajax, Real Madrid, Bayern, Manchester United, Lille, Juventus

URNA B: PSG, Atletico Madrid, Sporting, Inter, Benfica, Atalanta / Villarreal, Salszburg, Chelsea

+11 FOTO

Această tragere la sorți va decide doar meciurile din „optimi”, pentru „sferturi” și semifinale urmând a se organiza o altă tragere în martie anul viitor.

În acest stadiu al competiției, echipele care au venit din aceeași grupă și echipele care sunt din aceeași țară nu se vor putea întâlni.

Prima manșă a „optimilor de finală” se va juca pe terenul echipei din urna B, pe 15-16 februarie și 22-23 februarie 2022, în timp ce returul se va juca acasă la capii de serie, pe 8-9 martie, respectiv 15-16 martie 2022.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Pelé, noi probleme medicale » A ajuns din nou în spital, pentru chimioterapie!

Terim a ieșit din spital și a plecat cu Galatasaray la Roma, dar nu scapă de emoții: „E posibil să mă operez” » Cicâldău, tot pozitiv!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  09 Decembrie 2021, 16:41
Postat de michael pe 09 Decembrie 2021, 15:00

Aș vrea un PSG-Bayern sau Liverpool -PSG, să-i trimită pe qatarezii ăștia(care aruncă cu banii), acasă, doar în Lique 1 sunt cei mai ”buni”.

Nici *** in Ligue 1.Sint doar vicecampioni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

michael
michael  •  09 Decembrie 2021, 15:00

Aș vrea un PSG-Bayern sau Liverpool -PSG, să-i trimită pe qatarezii ăștia(care aruncă cu banii), acasă, doar în Lique 1 sunt cei mai ”buni”.

kyil
kyil  •  09 Decembrie 2021, 12:31

Cum ar fi un Real Psg ,bayern-chelsea, man united -atletico si un lille - sporting. Cam nedrept zic eu. Dar meritat dupa cum au evoluat in grupe. Eu cred ca anul asta,marea surpriza va fi benfica.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează