INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - GALATASARAY (MÂINE, 22:00)

Terim a ieșit din spital și a plecat cu Galatasaray la Roma, dar nu scapă de emoții: „E posibil să mă operez” » Cicâldău, tot pozitiv!

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 20:56 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 21:09

Fatih Terim, 68 de ani, antrenorul echipei turce a făcut deplasarea în Italia pentru „finala” grupei cu Lazio, chiar dacă a avut probleme de sănătate, fiind mai mult la spital în ultimele zile din cauza unor probleme gastrointestinale. „Tricolorul” Alex Cicâldău a ieșit însă tot pozitiv la al doilea test COVID și a rămas la Istanbul.

Pentru Fatih Terim, începutul acestei săptămâni a fost foarte greu. Antrenorul lui Galatasaray a stat mai mult la spital. Luni seară, „Împăratul” a fost internat, cu o afecțiune gastrointestinală. 

Marți, el s-a simțit mai bine și a primit acceptul medicilor să meargă la antrenament. Apoi, s-a întors la spital. Azi, după ce a fost consultat dimineață din nou, i s-a permis să facă această deplasare, la Roma, pentru confruntarea cu Lazio.

Totuși, la conferința de presă de pe „Olimpico”, Terim a anunțat că „este posibil să mă operez la întoarcerea acasă”. 

Îngrijorare la Galatasaray! Fatih Terim, internat de urgență » Cum se simte antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
TURCIA
Îngrijorare la Galatasaray! Fatih Terim, internat de urgență » Cum se simte antrenorul lui Moruțan și Cicâldău

„Împăratul” a sperat să-l aibă pe Alex Cicâldău

În schimb, Alex Cicâldău ratează partida de pe „Olimpico”, una foarte importantă. Terim a sperat ca ultimul test să iasă negativ, mijlocașul să scape de coronavirus și să poată juca. Rezultatul a fost însă tot pozitiv. Și a fost obligat să rămână la Istanbul, izolat.

Cu 1-0, Lazio termină prima în grupă

Galata, locul 1, are 3 puncte avans înaintea ultimei etape, a trecut de grupe, însă o înfrângere mâine în fața lui Lazio o poate face să rateze calificarea directă în „optimile” Europa League și să joace un tur suplimentar, dificil, contra unei echipe care a încheiat pe 3 în seriile Champions.

După 1-0 pentru turci în tur, dacă Lazio învinge cu 1-0 termină pe prima poziție. Cu aceeași linie de clasament, 3-2-1, va avea tot 11 puncte, dar două goluri în plus la golaverajul general: 8-3 față de 7-4.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cazul unui fotbalist dispărut acum 3 ani în Anglia, din nou în prim-plan » Ce a descoperit poliția

Ei sunt primii! „Actualul Ajax este peste cel din 2019” » Cum a ales Contra jucătorul meciului la Amsterdam

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează