INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Variantă low-cost pentru Barcelona » Fostul jucător al lui Manchester United, pe lista lui Xavi

Jesse Lingard, în stânga. Sursa foto: Getty Images
Jesse Lingard, în stânga. Sursa foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 10:36 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 10:46

Barcelona are parte de un sezon sub așteptări, iar catalanii așteaptă întăriri. Jesse Lingard (31 de ani), fostul jucător al lui Manchester United, ar putea ajunge sub comanda lui Xavi.

Perioada de transferuri din Spania se încheie pe 31 ianuarie, la miezul nopții, iar Barcelona nu poate plăti sume de transfer pentru că s-ar încălca fair-play-ul financiar.

Cristi Chivu pleacă de la Inter » Italienii au anunțat deja numele înlocuitorului
ITALIA
Cristi Chivu pleacă de la Inter » Italienii au anunțat deja numele înlocuitorului

Jesse Lingard, variantă la îndemână pentru Barcelona

Catalanii pot apela la serviciile lui Jesse Lingard, menționează Mundo Deportivo. Mijlocașul de 31 de ani este liber de contract, după ce s-a despărțit de Nottingham și ar putea reprezenta o soluție ieftină pentru Barcelona.

Cariera lui Lingard a fost legată de Manchester United. El a jucat pentru englezi de la tineret, a bifat 232 de partide pentru echipa mare și a înscris 35 de goluri. Contractul său cu United s-a încheiat în iunie 2022, iar în sezonul trecut a îmbrăcat tricoul lui Nottingham Forest.

Lingard a fost mai mult accidentat la Nottingham, a plecat și nu și-a mai găsit echipă în Europa. El s-a dus în Arabia Saudită în septembrie, s-a antrenat cu Al-Ettifaq, echipa pregătită de Steven Gerrard. Mijlocașul își dorea o relansare a carierei, dar experiența din Arabia s-a terminat înainte de a începe.

Ținând cont de faptul că este jucător liber de contract, Barcelona l-ar putea legitima oricând pe Lingard.

Lingard stă pe bară de 9 luni

Internaționalul englez cu 32 de selecții și 6 goluri, cotat la 6 milioane de euro pe Transfermark, n-a strălucit la Nottingham Forest în stagiunea trecută, având două goluri și două assisturi în 20 de apariții. N-a mai jucat însă de nouă luni, bifând două minute chiar împotriva lui Man. United în campionat, într-un meci disputat în aprilie 2023.

În cazul în care Lingard va ajunge la Barcelona, va fi prima experiență în afara Angliei pentru fostul mijlocaș al lui Manchester United.

Citește și alte știri:

ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo

Prima reacție a lui Zeljko Kopic despre transferul lui Domagoj Pavicic, pentru GSP.ro: „Are excelente abilități tehnice și înțelege foarte bine jocul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează