FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție a lui Zeljko Kopic despre transferul lui Domagoj Pavicic, pentru GSP.ro: „Are excelente abilități tehnice și înțelege foarte bine jocul”

Zeljko Kopic
Zeljko Kopic

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 23:47 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 09:42

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, l-a descris pe ultimul sosit în „haită”, mijlocașul croat Domagok Pavicic, oferind prima reacție în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo a anunțat marți noaptea transferul lui Domagoj Pavicic (29 de ani), un mijlocaș central croat care a jucat ultima dată la Aris Salonic, în prima ligă din Grecia.

Al doilea transfer oficial la Dinamo: are 4 titluri în palmares
DINAMO
Al doilea transfer oficial la Dinamo: are 4 titluri în palmares

Este a doua mutare din mercato invernal, după stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, 28 de ani, care deja a evoluat în premieră în tricoul „câinilor”, în ultimul amical din Antalya.

Domagoj Pavicic ajunge miercuri la București: intră de urgență sub comanda lui Zeljko Kopic

Pavicic vine pe filiera lui Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo care l-a adus și pe internaționalul nord-macedonean, primul transfer al lui Dinamo în acest mercato.

Jucătorul ajunge miercuri, 17 ianuarie, în Capitală și va începe imediat antrenamentele sub comanda lui Kopic. Antrenorul croat s-a implicat din nou să ajute în mercato. Pavicic nu va intra în planuri pentru etapa de sâmbătă, cu Petrolul, de pe ”Ilie Oană”, de la ora 20:00, dar ar putea fi o soluție de luat în calcul pentru a prinde minute în derby-ul cu Rapid, de pe Arena Națională.

Suporterii deja îi scriu cuvinte de apreciere pe pagina sa de Instagram, i-au transmis că-l așteaptă cu brațele deschise la București!

6meciuri a adunat Pavici pentru Aris Salonic, în actuala ediție, două în campionat, patru în cupele europene

Zeljko Kopic l-a descris în câteva cuvinte pe ultimul sosit la Dinamo

„Domagoj este un fotbalist care a crescut la academia lui Dinamo Zagreb. Este un fotbalist cu abilități tehnice excelente și înțelege foarte bine jocul. Sunt ferm convins că el se va potrivi foarte bine în echipa noastră”, a declarat Kopic pentru GSP.ro.

Mijlocașul croat este binecunoscut de conaționalul său, antrenorul „câinilor”, Zeljko Kopic fiind atât antrenor la Dinamo Zagreb, cât și director al academiei.

700de mii de euro este cota lui Pavicic pe transfermarkt

Bine ai venit, Domagoj Pavičić! Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București. 

Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb. Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka. Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori
- Dinamo pe Facebook

Citește și alte știri:

EXCLUSIV VIDEO Laszlo Dioszegi acuză o mișcare anti-Sepsi în Europa: „Boii trag la cei bogați”

EXCLUSIV / VIDEO Viața unui spaniol în România: „Este mult mai bine decât mă așteptam. E și un pic mai ieftin”» Ce-l dezamăgește: „O întreagă nebunie”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
istet10
istet10  •  17 Ianuarie 2024, 13:53
Postat de LeoSima pe 17 Ianuarie 2024, 13:12

Are 16 minute jucate in tot turul la Aris.

Invidiosi si aia! De ce crezi ca nu au apreciat abilitatile lui tehnice si capacitatea de a intelege jocul? Din cauza invidiei. :)

LeoSima
LeoSima  •  17 Ianuarie 2024, 13:12

Are 16 minute jucate in tot turul la Aris.

istet10
istet10  •  17 Ianuarie 2024, 12:49
Postat de Parintele.avacum.din.pipera pe 17 Ianuarie 2024, 08:01

La noi arbitrii îți dau cu abilitățile tehnice în cap! Fluierul lor contează! Avem milioane de exemple în ultimii 15 ani! Sunt echipe care zac nemeritat in play -off de ani buni (ex: fcfcsb!), care, indiferent cate prostii și mârlănii face antrenorul lor principal "Nea Gigi", arbitrii vor veghea pentru el și vor trage in sus de păr, asociația familială gigistă fc10sb sa nu cada sub locurile 2-3!! Sa te văd atunci Kopici ce faci cu tehnica!??

Inteligentule, nu cu fcsb se bate dinamo. Nu-i un pericol pt dinamo.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează