INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Lionel Messi, atacat de un individ beat! A încercat să-l lovească la un concert la Ibiza

Leo Messi
Leo Messi

Articol de - Publicat luni, 29 iulie 2019 10:44

Lionel Messi a fost la un concert în Ibiza și a fost asaltat de un fan. Căpitanul Barcelonei a ieșit ajutat de trei bodyguarzi, care au făcut „zid” în jurul său.

Vacanța lui Leo Messi se apropie de sfârșit. Marți, căpitanul Barcelonei va relua pregătirea alături de coechipieri și a profitat de ultimele zile libere.

Duminică, argentinianul era la Ibiza, alături de Antonella, soția lui, și actuali sau foști colegi de la Barcelona: Luis Suárez, Jordi Alba și Cesc Fàbregas, și ei însoțiți de partenere.

Seara nu s-a încheiat așa cum ar fi vrut Leo. La un moment dat, un individ beat a încercat să-l lovească. Și Messi a putut ieși din acea zonă doar cu ajutorul bodyguarzilor.

 

Trei „gărzi” l-au protejat. Incidentul a avut loc la doar câteva zile după asaltul de la Londra asupra lui Özil și Kolašinac. Jucătorii lui Arsenal au fost urmăriți pe străzi și atacați cu cuțitele de doi bandiți. (Detalii AICI)

Citește și:

Venituri record pentru Barcelona în sezonul trecut! Catalanii au încasat o sumă uriașă, dar și cheltuielile sunt pe măsură

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează