INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

FOTO „Am câștigat 25 de milioane” » Cât au ajuns să coste casele în cartierul din Miami în care s-a mutat Messi + Cum arată vila argentinianului

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 13:38 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 13:52

Ajuns în vară la Inter Miami, Lionel Messi (36 de ani) a devenit rapid vedeta orașului din Florida. Și toată lumea vrea să fie cât mai aproape de startul argentinian

După ce a stat câteva luni într-un apartament din Miami, care costă 9 milioane de dolari, Vedeta echipei lui Leo Messi s-a mutat împreună cu soția Antoanella și cei trei copii într-o zonă de lux, în Ford Lauderdale, un oraș aflat la 47 de kilometri de Miami. Și la doar 15 minute de stadionul și baza de pregătire a echipei. 

Iar faptul că Messi locuiește în acea zonă a făcut ca prețul caselor să explodeze. 

Cât costă o casă în zona în care s-a mutat Lionel Messi 

Youtuber-ul Patrick Bet-David a dezvăluit recent că prețul casei sale aproape e mai mult decât dublu de când Lionel Messi s-a mutat în cartier.

 „Mi-am cumpărat casa cu 20 de milioane de dolari. Acum, pe piața actuală, valorează 45 de milioane. Am câștigat 25 de milioane. Messi s-a mutat în cartier, chiar lângă mine, iar acum toată lumea vrea să locuiască aici. E o zonă împrejmuită de o insulă, cu o singură intrare. E foarte sigură și bine păzită”, a spus Patrick, potrivit Mundo Deportivo. 

Messi, casă de 11 milioane în Miami 

Potrivit Miami Herlald, Messi s-a mutat într-o casă de 11 milioane de dolari. 

+16 FOTO

Vila se află pe marginea apei, piscină și are 975 de metri pătrați. Are 10 dormitoare, o cameră pentru spa, un apartament VIP cu vedere la oraș, o sală de forță și două pontoane pentru bărci. Nu e singura proprietate pe care Messi o are în Miami. 

El mai deține, din 2019, un apartament într-una din cele mai de lux clădiri ale orașului. El și familia obișnuiau să petreacă aici vacanțele, înainte ca starul argentinian să se transfer la Inter Miami.

Citește și: 

Jucătorul pe care Xavi nu vrea să-l piardă: „Este important pentru noi, poate evolua pe mai multe posturi”

Într-o zi mare pentru Alaves, Ianis Hagi nu a reușit să impresioneze ca titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  07 Ianuarie 2024, 14:34

Casa era de vanzare pe Realtor de vreo 2 ani, cu pret de 15 milioane dolari. Nu s-a cumparat pana acum pana sa o ia Messi (va dati seama cat au castigat intermediarii!). De ce nu s-a cumparat timp de doi ani? Simplu, in timpul uraganelor din septembrie, peluza casei inclusiv piscina e inundata, iar crocodilii ajung pana si in piscina. M-am uitat mai atent la ”Flood factor” care era 10/10, e clar ca nu ai nici o sansa sa reziliezi un contract sau sa ceri despagubiri. Va vedea la toamna dl. Messi cum sta treaba in Fort Lauderdale

Vezi toate comentariile (1)
Comentează