INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Într-o zi mare pentru Alaves, Ianis Hagi nu a reușit să impresioneze ca titular

Ianis Hagi, la Alaves // foto: Imago Images
Ianis Hagi, la Alaves // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 23:55 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 00:17

Ianis Hagi (25 de ani) a fost titular în meciul din Cupa Regelui dintre Deportivo Alaves și Real Betis, scor final 1-0, dar nu a ieșit în evidență.

Ianis Hagi fusese ultima dată titular la Alaves pe 9 decembrie, la meciul de campionat cu Las Palmas, scor 0-1. La aproape o lună distanță, decarul român a primit din nou această șansă.

Pe modelul brevetat de Gigi Becali? Au dat un milion ca să-l ia, după 4 luni înclină să-l împrumute
STRANIERI
Pe modelul brevetat de Gigi Becali? Au dat un milion ca să-l ia, după 4 luni înclină să-l împrumute

Hagi a jucat din primul minut în duelul dintre Alaves și Real Betis din Cupa Regelui, faza „16-imilor”.

Ianis Hagi, titular în Alaves - Real Betis. Românul a fost primul jucător schimbat la gazde

În contextul unei posesii superioare a oaspeților, Ianis nu a ieșit în evidență și a fost primul jucător înlocuit din tabăra gazdelor, după 66 de minute de joc.

În minutele petrecute pe teren, Ianis a încercat doar 10 pase, 8 precise, a câștigat un singur duel la sol din 4 și a pierdut mingea în 6 rânduri.

Hagi a fost mai inspirat la jocul aerian, 2/2 dueluri câștigate, și a apărut în două rânduri la finalizare, cel mai periculos în minutul 64, chiar înainte de a fi schimbat. Atunci a trimis cu capul peste poartă.

Rezultatul final a fost stabilit de golul înscris în minutul 57 de Benavidez. Ianis era pe teren în acele clipe, dar nu a fost implicat în faza golului.

Ianis Hagi, filmat în vestiar: „Vamooos!”

La scurt timp după fluierul final, Ianis și o parte dintre colegii lui au fost filmați în vestiar. Clipul publicat pe rețelele sociale ale clubului începe cu Ianis strigând „Vamoos!”.

Pentru Deportivo Alaves urmează un meci de campionat cu Sevilla, în deplasare.

În tricoul lui Alaves, Ianis a înscris două goluri, ambele în victoria cu Deportivo Murcia, 10-0, din primul tur al Cupei Regelui.

VIDEO. Adrian Cristea surprinde în cazul lui Ianis Hagi: „Eu zic că altul ar fi postul lui”

Mai multe știri despre stranieri:

Au venit după Mircea Lucescu la București » Il Luce, aproape să semneze cu un gigant!
TURCIA
Au venit după Mircea Lucescu la București » Il Luce, aproape să semneze cu un gigant!
Drăgușin la Liverpool, o mutare inspirată? Ce spune un jurnalist renumit
PREMIER LEAGUE
Drăgușin la Liverpool, o mutare inspirată? Ce spune un jurnalist renumit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
username_2
username_2  •  07 Ianuarie 2024, 09:54

da nici nu-l joacă coechipierii pe Ianis, n-a primit o pasă ca lumea, ăilalți de la Alaves fiind la fel de împiedicați, slabă echipă...la fel era și la Rangers, nu prea îi pasau colegii, da măcar acolo îl lăsau să mai bată cornere și lovituri libere

lulu
lulu  •  07 Ianuarie 2024, 06:59

Ziariști ingrati:copilul s-a remarcat,a fost cel mai slab de pe teren,a dat în permanentă din mâini, s-a ofuscat la schimbare,s-a trântit de vreo două ori pe jos cerșind lovitura libera,l-a certat pe arbitru că nu ar fi acordat un 11 metri.Adevaru-i că, fără răutate,nu am văzut un jucător atât de dezorientat pe teren care fuge complet aiurea,nu știe sa se demarcație,este la zeci de metri de locul unde-i mingea.In schimb,copilul e primul la luări de atitudine în afara terenului.Vamooos,unde dracu să mai mergi,Alaves nu poate scăpa de tine,Rangers nu te vrea,hai napoi la tati, te revopseste și poate mai găsește niște fraieri.

Mondo
Mondo  •  07 Ianuarie 2024, 01:20

Nimic nou aici, este bine cunoscut, Ianis este un profitor. Toata cariera lui de fotbalist a fost impins din spate de taticu. Pina acuma a jucat datorita numelui, adevarul a iesit la iveala si antrenorii nu stu cum sa scape de el din echipa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează