INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Pe modelul brevetat de Gigi Becali? Au dat un milion ca să-l ia, după 4 luni înclină să-l împrumute

Andres Dumitrescu, în alb și roșu, contra lui Sheriff // foto: Imago Images
Andres Dumitrescu, în alb și roșu, contra lui Sheriff // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 22:04 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 23:25

Fundașul stânga Andres Dumitrescu, 22 de ani, ar putea fi împrumutat de Slavia Praga, la numai 4 luni după ce a fost cumpărat de la Sepsi cu un milion de euro.

La începutul lui septembrie, anul trecut, Andres Dumitrescu se transfera de la Sepsi la Slavia Praga. Pentru covăsneni a fost o afacere foarte bună, în condițiile în care a încasat un milion de euro. La fel și pentru fundașul stânga, care a semnat un contract pe 4 ani.

Afirmații incredibile făcute de un fotbalist uriaș: „Am «blătuit» toate meciurile de la CM din 2018!”
BLATURI
Afirmații incredibile făcute de un fotbalist uriaș: „Am «blătuit» toate meciurile de la CM din 2018!”

În ceea ce-i privește pe cehi, nu se poate spune același lucru. În campionat l-au folosit doar în două partide, 97 de minute per total, iar în Cupă o dată. 

Singura partidă în care Dumitrescu a fost integralist. El mai are 5 apariții în grupele Europa League (332 de minute disputate).

Ce-i reproșează antrenorul lui Andres Dumitrescu

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei Praga, nu este prea mulțumit de el și a explicat recent și de ce: „Dumitrescu trebuie să-și îmbunătățească jocul pe faza defensivă".

Iar acum, scrie presa de la Praga, Slavia ar plănui să-l dea împrumut, în condițiile în care, pe postul său, l-a transferat deja pe Ondrej Zmrzly (Sigma Olomuc) și este de așteptat să-l mai aducă pe El Hadji Malick Diouf, de la Tromso.

Concurență mare pentru Andres Dumitrescu

„Sosirea lui Diouf ar putea complica serios situația lui Dumitrescu, care nu a dat randament la Slavia. Deși noii jucători primesc de obicei șase luni pentru a se acomoda, nu este exclus ca românul să plece deja la un alt club în această iarnă.

Conrad Wallem, Jan Boril și Lukas Provod sunt în fața lui Dumitrescu în actuala ierarhie. Dacă îl mai includem și pe Diouf, e clar că internaționalul român nu va avea o misiune simplă”, scrie publicația isport.cz.

Andres Dumitrescu, 22 de ani, este cotat pe transfermarkt.de la 850.000 de euro în acest moment. Cea mai mare valoare de piață din carieră, până acum.

Mai puteți citi:

Presa din Franța vuiește: PSG ar fi făcut lobby pentru ca Messi să primească Balonul de Aur

„Nu există timp aici!” » Discursul de neclintit al antrenorului-vedetă din Superligă: „Dacă nu-mi îndeplinesc obiectivele, plec acasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Ianuarie 2024, 00:35

...si ce legătură are cu Gigi Valiza? Domnilor, faceți ce faceți și aduceți vorba de fariseul cu origini albaneze. Ce ok ar fi fost articolul dacă ați fi spus ca jucătorul român urmeaza sa fie împrumutat la un club unde sa joace meci de meci . Vreți o " soparlita" ? Nu cum a ajuns micul Hagi sa lustruiesca banca , împrumutat fiind.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează