INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Drăgușin la Liverpool, o mutare inspirată? Ce spune un jurnalist renumit

Radu Drăgușin, în alb // foto: Guliver/gettyimages
Radu Drăgușin, în alb // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 18:35 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 21:10

Renumitul jurnalist britanic David Ornstein a fost întrebat dacă Liverpool ar trebui să încerce aducerea lui Radu Drăgușin (21 de ani), fundașul central român pentru care luptă Tottenham și Napoli.

David Ornstein este unul dintre cei mai renumiți jurnaliști sportivi. Britanicul lucrează din 2019 la publicația The Athletic, fiind angajat anterior vreme de 12 ani la BBC Sport, și are reputația de expert în mercato, asemenea lui Fabrizio Romano.

„Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”
RAPID - SAKARYASPOR
„Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”

Într-o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu urmăritorii lui, Ornstein a fost întrebat dacă nu cumva Liverpool ar face bine să-l transfere pe Radu Drăgușin, fundașul român pentru care negociază în aceste zile Tottenham.

Drăgușin la Liverpool, o mutare inspirată? Ce spune un jurnalist renumit

Aud lucruri excelente despre el și știu că multe cluburi negociază cu Genoa, inclusiv Tottenham. Nu știu însă ca Liverpool să fie în cadru și având în vedere ce opțiuni are pentru acel post (mai ales cu ascensiunea lui Jarrell Quansah), cred că nici nu ar trebui să fie pentru moment”, a răspuns Ornstein.

În prezent, Liverpool are 7 fundași centrali în lot. Unul dintre aceștia, Joel Matip, este accidentat grav, iar alți 2, Nathaniel Phillips și Rhys Williams, abia au revenit după împrumuturi și este greu de crezut că vor rămâne printre „cormorani” în a a doua parte a sezonului.

Ceilalți 4 stoperi sunt Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Joe Gomez și Jarrell Quansah.

Ultimele informații despre transferul lui Radu Drăgușin sunt că Genoa și Tottenham negociază „structura acordului”. Românul și-a dat deja acceptul pentru mutare, rămâne ca cele două cluburi să bată palma în privința sumei de transfer. 

Aici au fost probleme, „Grifonul” solicitând 30 de milioane de euro, londonezii dorind să obțină semnătura lui Drăgușin pentru ceva mai puțini bani, maximum 25 de milioane.

„Drăgușin este un jucător complet, pe stilul european, rareori găsești astfel de fundași”, a spus antrenorul de la Genoa, Alberto Gilardino, despre stoperul român.

VIDEO. Marius Șumudică, despre posibilul transfer al lui Drăgușin la Tottenham

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Viscolul îi joacă feste lui Thomas Tuchel. Cum l-a împiedicat să țină antrenamente secrete

Fanii englezi, șocați de ce au văzut în derby-ul zilei din Cupa Angliei: „Nu se poate relua partida?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
alenb
alenb  •  06 Ianuarie 2024, 23:11

*** Liverpool nu are nici o treaba cu Dragusin dar daca un fan oarecare (aranjat tot de impresar) intreaba de dragusin la liverpool, pac bagati articol Dragusin la Liverpool. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digei
digei  •  06 Ianuarie 2024, 22:14

Deja s-a intrat in zona speculatiilor. "Ce-ar fi daca" Au vazut ca pana acum au batut pasul pe loc si s-au dus in zona fierbinte, unde nici Dragusin n-a visat vreodata. Presa incearca sa nu-si piarda cititorii dezamagiti de propriile ipoteze fanteziste care nu s-au adeverit. Hai sa-l surescitam din vorbe. Nu-l vrea Tottenham care NU are fundasi dar poate ca l-o vrea Liverpool care are 7! Ne furam singuri caciula, daca-l mai plimbati mult nu mai pleaca nicaieri, ramane la Genoa. Cu Liverpool trebuia sa incepi campania, nu=i lasi la urma, dupa ce nu l-a mai vrut nimeni. Poate il vor lua dar cu 20 mil, acum ei aleg, a obosit lumea sa urmareasca acest transfer, sa-l astepte pe "marele Dragusin".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează