INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Viscolul îi joacă feste lui Thomas Tuchel. Cum l-a împiedicat să țină antrenamente secrete

Bayern a fost „la vedere” zilele acestea, spre dezamăgirea lui Thomas Tuchel / Foto: Imago
Bayern a fost „la vedere” zilele acestea, spre dezamăgirea lui Thomas Tuchel / Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 18:00 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 18:47

Viscolul care s-a abătut în ultimele zile asupra Munchenului, cu viteze de până la 80 de kilometri pe oră, a defectat sistemul de prelate pe care Bayern îl folosește pentru a izola terenul de antrenament de ochii curioșilor.

Săptămâna aceasta, Munchenul a fost victima unor viscole ce au provocat numeroase pagube. Și-n oraș, și la baza de pregătire a lui Bayern.

„Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”
RAPID - SAKARYASPOR
„Păruială” la meciul Rapidului, după ce giuleștenii au întors scorul! Săpunaru, pus pe glume: „Daa, impune-te!”

Iar pe antrenorul Thomas Tuchel l-au împierdicat să mai țină antrenamente secrete. Motivul? Într-una din zile, el a cerut să fie coborâte prelatele care izolează terenul, de jur împrejur, de ochii curioșilor.

S-au defectat mecanismele care acționează prelatele

Administratorul bazei s-a executat, dar, din cauza vântului care bătea cu o viteză de 80 de kilometri la oră, acestea au fost luate pe sus, fiind afectate inclusiv motoarele și mecanismele care acționau rulourile montate pe garduri.

Vineri, furtuna s-a mai domolit, însă a apărut o altă problemă. Unele prelate erau găurite pe alocuri, astfel că, și acționate manual, nu au reușit să obtureze vizibilitatea..

Astfel că, până la repararea lor, toate noutățile tactice pe care Tuchel și-a propus să le implementeze în acest debut de an sunt la vedere. Bucuria suporterilor, a jurnaliștilor, dar și a unor eventuali „spioni”.

Bayern reia campionatul vineri, contra lui Hoffenheim

Astăzi, singurul obiectiv pe ordinea de zi a fost amicalul cu FC Basel. Duminică e zi liberă, dar de săptămâna viitoare situația devine foarte serioasă. Bayern ia startul în campionat vineri, acasă, împotriva lui TSG Hoffenheim.

Până atunci, responsabilii clubului speră să rezolve nu doar problema prelatelor, ci și transferul lui Eric Dier, de la Tottenham. Campioana Germaniei s-a înțeles deja cu apărătorul în vârstă de 29 de ani, pentru un contract până-n 2025.

Bayern depinde de Radu Drăgușin ca să-l ia pe Eric Dier

Iar cu Spurs a agreat o sumă de transfer cifrată undeva în jurul a 5 milioane de euro. Problema este însă că londonezii  nu vor să-i dea drumul lui Dier până ce nu rezolvă achiziționarea lui Radu Drăgușin, de la Genoa.

Tottenham oferise ultima oară 27 de milioane de euro, însă clubul lui Drăgușin vrea 30 de milioane de euro. Și are și de la Napoli o ofertă pentru apărătorul în vârstă de 21 de ani.

Ați mai putea citi:

Au venit după Mircea Lucescu la București » Il Luce, aproape să semneze cu un gigant!

Manchester United propune un jucător la Barcelona » Vrea să scape de fotbalistul care a câștigat 4 Ligi ale Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează