INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur, conform listei scăpate pe net! Lovitură primită de Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 14:57

Cu o zi înainte de ceremonia decernării Balonului de Aur, câștigătorul ar fi deja cunoscut. Dacă ar fi să ne luăm după informațiile „scăpate” pe net , Lionel Messi (32 de ani) ar bifa cel de-al șaselea trofeu de acest gen, iar Cristiano Ronaldo (34 de ani) nu s-ar afla nici pe podium! 

The Mirror scrie că lista cu jucătorul care a câștigat Balonul de Aur a fost publicată pe Twitter, deși ceremonia de premiere va avea loc abia luni. 

Pe listă apare că Lionel Messi, jucătorul Barcelonei, a câștigat cel de-al șaselea Balon de Aur, fiind urmat de Virgil van Dijk și Mohamed Salah, ambii de la Liverpool. 

În imaginea ajunsă pe rețelele de socializare, Messi a primit 446 de puncte față de cele 382 ale lui Van Dijk. Până la această oră nu se știe dacă lista respectivă e cea oficială. 

Interesant este că portughezul Cristiano Ronaldo (Juventus) se clasează abia pe locul 4, cu 133 de puncte.

Lionel Messi, câștigătorul Balonului de Aur, conform listei scăpate pe net! Lovitură primită de Cristiano Ronaldo

Vezi și:

Șefii UEFA iau în calcul și varianta ca România să nu se califice

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1000501133636050
Noris Macarie  •  02 Decembrie 2019, 00:24

Pe ce post de difuzează Balonul de aur 2019?

joschilotii
joschilotii  •  01 Decembrie 2019, 19:04

Imi amintesc cu mai multi ani in urma cand Barca castiga Liga si Real ajunsese doar in sferturi Mourinho declara ca ar fii strigator la cer sa nu castige Ronaldo, ca Real nu mai ajunsese nu stiu de cati ani in sferturi. Da, e corect sa conteze ce ai castigat cu echipa intr-o oarecare masura, dar daca Xulescu da 150 de goluri intr-un sezon si 50 de assist-uri (comparatie banala, de acord...e doar ca sa prove a point) si are multe cu o importanta majora...e winner. Ca portar, deffender sau centre-back cum e Van Dijk in cazul de fata, e mai greu sa acumulezi puncte pentru a castiga premiul cel mare. Sunt oameni in spatele monitorului care noteaza fiecare miscare a acestora, plus importanta ei. Asa castiga Messi. Sunt fan Barca, dar imi place mult Liverpool si consider ca au castigat pe merit. Da a fost 4-0, dar inainte de asta a fost 3-0 pentru Barca, unde Messi a facut tot jocul. Cum judeci asta?

mario_rdfe
mario_rdfe  •  01 Decembrie 2019, 18:51
Postat de mariuss72 pe 01 Decembrie 2019, 15:45

Virgil merita trofeul.

De ce Virgil ? ptr champions league ? Ramos, ca e tot fundas, are trei champions consecutive, cu goluri decisive in finala...daca Ramos nu a luat, de ce a r lua Virgil ? Van Dijk are un singur trofeu castigat in fotbalul mare..are 28 de ani ( cred ) si abia a aparut de vreo doi ani..sa fim seriosi !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close