INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Lionel Messi a părăsit antrenamentul lui PSG din cauza antrenorului + Fanii îi pregătesc o primire de coșmar la următorul meci

Lionel Messi (35 de ani), extrema argentiniană a campioanei Franței, PSG, ar fi părăsit antrenamentul parizienilor de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu propus de Christophe Galtier. 
Foto: Imago
Lionel Messi (35 de ani), extrema argentiniană a campioanei Franței, PSG, ar fi părăsit antrenamentul parizienilor de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu propus de Christophe Galtier. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 09:40 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 10:16

Lionel Messi (35 de ani), extrema argentiniană a campioanei Franței, PSG, ar fi părăsit antrenamentul parizienilor de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu propus de Christophe Galtier (56 de ani), tehnicianul grupării de pe „Parc des Princes”. 

Antrenorul celor de la PSG a vrut să îl convingă pe fotbalistul sud-american să se răzgândească, însă fără succes, scrie jurnalistul francez Hadrien Grenier, pe contul personal de Twitter. 

Un dublu campion al României n-are licență, dar vrea să fie antrenor la FCSB! „Mi-aș dori din toată inima. Nu mă las până n-o să ajung acolo”
PRIETENII LUI OVIDIU
Un dublu campion al României n-are licență, dar vrea să fie antrenor la FCSB! „Mi-aș dori din toată inima. Nu mă las până n-o să ajung acolo”

Pe Messi îl așteaptă o primire de coșmar a fanilor lui PSG la meciul cu Rennes, din Ligue 1

Suporterii lui PSG sunt nemulțumiți de atitudinea pe care argentinianul a arătat-o în ultimele săptămâni, iar eliminarea din faza „optimilor” de finală din UEFA Champions League a pus capac. Parizienii s-au înclinat în fața lui Bayern Munchen cu scorul general de 0-3 și au părăsit competiția. 

Liderii ultrașilor lui PSG consideră că Lionel Messi nu își justifică salariul pe care îl încasează la campioana Franței și îl vor contesta pe campionul mondial la meciul de acasă, cu Rennes, de duminică, partidă din runda cu numărul 28 din Ligue 1. 

„Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren. 

Nu vrem ca el să continue la clubul nostru”, au declarat mai mulți șefi de galerie ai grupării franceze, conform bolavip.com. 

Și Dugarry s-a luat de Messi: „Ce vrea băiatul ăsta?”

Christophe Dugarry (50 de ani), fost mare internațional francez, nu este sigur că vedeta celor de la PSG își va prelungi contractul cu gruparea de pe „Parc des Princes”.

Acesta cere ca Lionel Messi să iasă în spațiul public și să explice ce vrea să facă în viitorul apropiat, dar și să afrime sau să infirme dacă încă mai poate juca la un nivel ridicat și mai poate ajuta clubul PSG să facă performanță.

„În povestea asta, cu prelungirea contractului lui Messi cu PSG, vreau ca el să iasă în față și să explice. Ce vrea băiatul ăsta să facă? La un moment dat, aș vrea ca el să vină în fața tuturor și să spună ce are în cap, prin ce stare trece la PSG și să ne zică că iubește clubul PSG, că e fericit aici.

Vreau și să ne precizeze și din ce motiv nu a performat în ultimele săptămâni. El încă crede că poate juca la cel mai înalt nivel, că iubește acest club... La un moment dat, va trebuie să îmi explice și asta.

Bineînțeles că nu va vorbi în legtură cu posibila prelungire a contractului, pentru că, evident, nu a jucat deloc bine în ultima perioadă. Pentru ce să mai stea la echipă? Din motive de marketing, pentru a vinde tricouri, sau pentru a face performanță?”, a declarat Christophe Dugarry, potrivit cotidianului spaniol AS.

Citește și: 

Un campion mondial cu naționala Franței îl pune la punct pe Messi: „Să iasă în față și să explice!”

Echipele probabile la Chelsea - Everton, cel mai tare duel al zilei în Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fibra
fibra  •  18 Martie 2023, 13:00

Asa-i cand ai convingerea ca esti vesnic,dar e bine sa si gandesti macar un pic.

alexh
alexh  •  18 Martie 2023, 12:18

"Parizienii s-au înclinat în fața lui Bayern Munchen cu scorul general de 0-3 și au părăsit competiția." Vlad Roșu, parizienii s-au înclinat(au pierdut) în fața lui Bayern Munchen cu scorul general de 3-0, nicidecum 0-3. Un meci se pierde de către o echipă cu 3-0, 2-0, etc sau se câștigă de către cealaltă echipă cu 3-0, 2-0, etc.

Sibiu1971
Sibiu1971  •  18 Martie 2023, 12:05

BRE-CHIN-NIUS Messi a semnat cu Dinamo !!! Ne pregatim de liga campionilor Augh augh augh... Semnat DDB

Vezi toate comentariile (7)
Comentează