INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT

VIDEO + FOTO Ce făcea Kim Kardashian în timpul golului marcat de Messi pentru Miami » Serena Williams i-a atras imediat atenția

Debutul lui Lionel Messi (36 de ani) la Miami FC a fost urmărit live de zeci de staruri din statele Unite ale Americii. Kim Kardashian a ratat golul decisiv al disputei cu mexicanii de la Cruz Azul, încheiată 2-1, și a fost ironizată de internauți. +7   FOTO
Debutul lui Lionel Messi (36 de ani) la Miami FC a fost urmărit live de zeci de staruri din statele Unite ale Americii. Kim Kardashian a ratat golul decisiv al disputei cu mexicanii de la Cruz Azul, încheiată 2-1, și a fost ironizată de internauți.

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 18:03 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 18:16

Debutul lui Lionel Messi (36 de ani) la Miami FC a fost urmărit live de zeci de staruri din statele Unite ale Americii. Kim Kardashian a ratat golul decisiv al disputei cu mexicanii de la Cruz Azul, încheiată 2-1, și a fost ironizată de internauți.

LeBron James, Serena Williams, Kim Kardashian sau Victoria Beckham au urmărit pe viu prima reprezentație a lui Messi în America.

FOTO. Serena Williams, Kim Kardashian și Victoria Beckham, reacții diferite la primul gol marcat de Messi pentru Miami 

+3 FOTO

Golul marcat în prelungiri a fost trăit la intensitate maximă de toată lumea, cu excepția modelului Kim Kardashian. Cu ochii în telefon, ea a ratat execuția. Atenția i-a fost atrasă de strigătele din jur. Serena Williams, aflată pe scaunul de lângă, a reacționat ca un adevărat ultras.

Saint, fiul lui Kardashian, a fost mai entuziasmat. A obținut inclusiv un tricou cu autograf din partea lui Leo.

Fotoreporterii n-au ratat nici reacția Victoriei Beckham. Fosta „Spice Girls” a sărit în brațele lui David și s-a bucurat alături de copii. 

LeBron James, starul lui LA Lakers, s-a îmbrățișat cu Messi. Cei doi au avut și un scurt schimb de replici.

Leo Messi, imperial la debutul pentru Inter Miami

Intrat în repriza secundă, în minutul 54, al întâlnirii cu Cruz Azul (2-1) din Leagues Cup, competiție la care participă formațiile din MLS și campionatele de elită din SUA & Canada, respectiv Mexic, argentinianul a închis tabela dintr-o lovitură liberă de la 21 de metri.

Sunt foarte fericit aici, eu și familia mea am ales să venim în Statele Unite și mă simt norocos că am marcat de la primul meci. Am încercat să profit de aceea «directă» și am reușit să marchez. Era important să începem să câștigăm, chiar dacă e vorba de o altă competiție. Succesele sunt esențiale pentru a recăpăta încrederea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil transferul și sper să continuăm pe drumul acesta, pentru că în campionat nu stăm prea bine. E o bucurie imensă că am învins, pentru că în MLS n-am mai câștigat de peste două luni
- Lionel Messi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cât încasează Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram » Pe cine lasă în urmă în top starul portughez

Adrian Mutu a adus la treilea străin la Neftchi Baku! Are 13 meciuri jucate în Ligue 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Aliluia
Aliluia  •  22 Iulie 2023, 18:38

Nice one! Meseriasul numarul 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează