INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lionel Messi i-a luat fața lui Cristiano Ronaldo și a câștigat un nou premiu: „Duelul dintre cei doi a fost fascinant și incert până la sfârșitul votării”

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo FOTO IMAGO
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo FOTO IMAGO

Articol de - Publicat luni, 08 februarie 2021 14:37 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 14:55

Starul argentinian Lionel Messi (34 de ani) a fost ales fotbalistul ultimului deceniu de IFFHS (Federația Internațională de Istorie și Statistică a Fotbalului). 

Lionel Messi i-a devansat pe Cristiano Ronaldo, Andres Iniesta și Neymar. Sergio Ramos e al cincilea, iar Robert Lewandowski, Gianluigi Buffon și Zlatan Ibrahimovici închid Top 10.

IFFHS: „Duelul dintre Messi și Cristiano a fost fascinant și incert până la sfârșitul votării”

„Duelul dintre Messi și Cristiano a fost fascinant și incert până la sfârșitul votării. Și ambii au intrat definitiv în istorie”. Ancheta (cu participarea a 150 de țări membre) Federației Internaționale de Istorie și Statistică a Fotbalului l-a desemnat pe starul argentinian cel mai bun jucător al ultimului deceniu, urmat de Cristiano Ronaldo, podiumul fiind completat de Andres Iniesta (ajuns acum în Japonia, la Vissel Kobe). Un trio care a strălucit și la Gala din 2013 pentru decernarea „Balonului de Aur”.

Manuel Neuer, cel mai bun portar

Neymar s-a clasat pe locul 4, înaintea lui Sergio Ramos. Și doi portari au reușit să atragă voturi pentru a prinde Top 10: Manuel Neuer (6) și Gianluigi Buffon (10). Ultimul laureat al "FIFA The Best", Robert Lewandowski, este pe a șaptea poziție, iar "nemuritorul" Zlatan Ibrahimovici, care cu "dubla" de la Milan a depășit ieri cota de 500 de goluri în carieră la cluburi, este pe locul 9.

VIDEO. Lionel Messi a primit trofeul Pichichi pentru sezonul 2019/20

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

După Dacia, o altă companie mare din România alege să sponsorizeze o echipă de fotbal din afara țării

Dezastru la Liverpool după înfrângerea cu Manchester City: „Dacă veți continua astfel, veți aștepta încă 30 de ani să mai cuceriți un titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close