GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  SPANIA

După Dacia, o altă companie mare din România alege să sponsorizeze o echipă de fotbal din afara țării

Grupul Digi Communications, cel care deține televiziunile din România, sponsorizează echipa de ligă secundă spaniolă Rayo Vallecano. +3   FOTO
Grupul Digi Communications, cel care deține televiziunile din România, sponsorizează echipa de ligă secundă spaniolă Rayo Vallecano.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 13:15 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 13:15

Grupul Digi Communications, cel care deține televiziunile din România, sponsorizează echipa de ligă secundă spaniolă Rayo Vallecano.  

  • Rayo Vallecano este clubul de divizie secundă în Spania și a jucat deja primul meci cu sigla Digi pe piept, 0-1 cu Tenerife;
  • Digi Communications este compania lui Zoltán Teszári și are operațiuni în România, Ungaria, Spania și Italia, având peste 2 milioane de clienți. 

„Rayo a semnat un acord cu Digi, operatorul de telecomunicații al multinaționalei Digi Communications. Va fi principalul nostru sponsor până la sfârșitul acestui sezon. Primul meci în care vom purta logo-ul partenerului nostru este meciul cu Tenerife”, a anunțat echipa spaniolă printr-un comunicat pe siteul propriu. 

Marius Vărzaru, directorul celor de la DIGI Spania, a explicat că „acest proiect important este o sursă de mândrie pentru noi. Ne va permite să creștem împreună”. Rayo Vallecano a fost înființată în 1924, dar nu are niciun trofeu în vitrină. 

Modelul Dacia la Udinese

Dacia, parte a grupului de vehicule Renault, sponsorizează Udinese din 2009. Arena italienilor este denumită Dacia Arena pentru un contract ce gravita în jurul la jumătate de milion de euro anual. 

Citește și: 

Betis - Barcelona 2-3 » O superexecuție a decis meciul savuros de la Sevilla! Clasamentul în La Liga

Real Madrid, victorie cu emoții! Huesca, „răpusă” de Raphael Varane

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  10 Februarie 2021, 04:12
Postat de Florin Alexandru pe 08 Februarie 2021, 14:16

Pe cine sa sponsorizeze, pe Dinamo sau Craiova care sunt ilegal in Lig 1 ? Pe cine ? Cu cine isi poate asocia numele o companie mare sau mijlocie cu o echipa din Ro ?Poate DACA vrei sa iesi din business!

Dinamo nu e ilegal în liga I. Mai aveau 5 meciuri de disputat; nu puteau fi retrogradați; ar fi câștigat fără probleme la TAS. Celelalte echipe nu au vrut să joace acele meciuri; vroiau vacanță, deși avuseseră o vacanță de 3 luni; LPF a împăcat capra cu varza. Din cauza întreruperii de circa 2 săptămâni dintre sezoane, echipele din România au avut rezultate așa de slabe în cupele europene. Clar nu trebuia să fie nici o pauză între sezoane.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  10 Februarie 2021, 04:06

Dinamo nu e ilegal în liga I. Mai aveau 5 meciuri de disputat; nu puteau fi retrogradați; ar fi câștigat fără probleme la TAS. Celelalte echipe nu au vrut să joace acele meciuri; vroiau vacanță, deși avuseseră o vacanță de 3 luni; LPF a împăcat capra cu varza. Din cauza întreruperii de circa 2 săptămâni dintre sezoane, echipele din România au avut rezultate așa de slabe în cupele europene.

cneius
cneius  •  08 Februarie 2021, 16:58
Postat de raul1985 pe 08 Februarie 2021, 14:01

Da nu cotizeaza destul in drepturile TV. Eu zic ca pt ce meciuri de duzina ofera liga 1, platesc de 1000 de ori mai mult decat ar trebui. Vor sa se extinda in europa, iar Spania are destui romani care sa cumpere cartele digi. In plus echipa e din Madrid. Si Dacia a facut la fel cu o echipa din italia.asta inseamna marketing. Si eu daca as avea o companie mare deja celebra la nivelul romaniei as alege sa sponsorizez o echipa dintr-o tara din vest care sa aiba o comunitate romana puternica.

Tu crezi ca romanii din Spania cumpara cartele digi fiindca vad sponsorul de pe tricouri, iar cei din Italia, cumpara de zor, Dacii ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează