INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Lionel Messi nu se regăsește la PSG! Fără gol sau assist în Ligue 1, a atins o bornă neagră

Lionel Messi // foto: Imago Images +15   FOTO
Lionel Messi // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 10:21 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 11:20

Fără gol în derby-ul dintre Marseille și PSG, 0-0, Lionel Messi (34 de ani) a ajuns la 4 meciuri în Ligue 1 fără să contribuie decisiv la vreo reușită.

Cu Messi integralist, PSG nu a reușit să câștige derby-ul fotbalului francez, fiind ținută în șah de Olympique Marseille. A fost al 4-lea meci pentru Lionel Messi în Ligue 1. Nici de această dată, argentinianul nu a reușit să înscrie sau să paseze decisiv.

Lionel Messi nu se regăsește la PSG. Bornă neagră atinsă cu Marseille 

O bilă neagră pentru Messi, care nu reușește să înscrie în primele 4 meciuri din campionat pentru prima dată din sezonul 2005/2006, potrivit Telemundo Deportes. Atunci avea doar 18 ani și evolua pentru Barcelona.

Mai mult, Lionel Messi a ajuns la 8 „clasice”, aici incluzând meciurile Barcelona - Real Madrid și Marseille - PSG, fără gol sau assist! O secetă incredibilă, având în vedere că Messi e cel mai bun marcator din istoria unui Clasico, având 26 de reușite.

Lionel Messi are 3 goluri la PSG, dar toate au fost înscrise în Liga Campionilor, la 2-0 cu Manchester City și 3-2 cu RB Leipzig. În Ligue 1, a jucat cu Reims, Lyon, Rennes și Marseille.

Marseille - PSG 0-0, meci de uitat pentru Messi & Compania

Meciul cu OM a fost unul nereușit pentru elevii lui Mauricio Pochettino. PSG a câștigat doar 28 de dueluri cu OM, cel mai mic total de când compania de statistici Opta contorizează astfel de date, sezonul 2006/2007.

În plus, parizienii au expediat doar 10 șuturi spre poarta adversă, două dintre acestea aparținându-i lui Messi. Argentinianul a pasat precis de 47 de ori din 56 de încercări, a pierdut mingea de 17 ori și a reușit două driblinguri, dintr-un total de 4 încercări. 

Pentru PSG și Messi urmează un meci cu Lille în Ligue 1, pe 29 octombrie. O nouă ocazie pentru argentinian de a înscrie primul său gol în campionatul din Hexagon. 

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Legenda lui Manchester United dă de pământ cu Paul Pogba: „A provocat haos și nu are respect pentru nimeni!”

Cristiano Ronaldo, mesaj după umilința lui Manchester United cu Liverpool: „Acum e momentul!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  25 Octombrie 2021, 20:39

Messi nu are aia, Messi nu are ailalta, Messi nu are o echipa care sa alerge pentru el, Messi nu este ajutat, Messi nu este rasfatat, etc, etc ! Bai fratilor, Messi nu mai are ceea ce l-a facut, de fapt, mare, nu-i mai are in spate pe Xavi si Iniesta ! Fara ei Messi a devenit ceea ce este de fapt, un jucator obisnuit. Fara ei, dar cu Messi, Barca nu a mai castigat ceva important de 6-7 ani ! Sase baloane de aur ? Cel putin trei dintre ele trebuiau sa ajunga la cei doi mai sus mentionati ! Campioni mondiali, campioni europeni, campioni nationali, castigatori de UCL, dar baloanele de aur s-au dus la Messi !!! Se aude ca este favorit si la cel de anul asta ! Pentru ce ? Nimic in Primera Division, nimic in Ligue 1, nimic in UCL, doar Cupa Americii ! Mi s-ar parea o nedreptate crasa !

michael
michael  •  25 Octombrie 2021, 17:12

Nu cred că ”puricele”va face mulți purici la PSG! De câștigarea UCL-ului nu poate fi vorba, șansele sunt minime, chiar dacă qatarezul a pompat 1 mld.$! Prevăd că sezonul viitor nu va mai fi aici.

kensan.gmm
kensan.gmm  •  25 Octombrie 2021, 14:28

La Barcelona jucau toti ptr Messi, la Psg joaca fiecare ptr el. Cam asta e diferenta

Vezi toate comentariile (4)
Comentează