INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MARSEILLE - PSG 0-0

FOTO Le Classique incendiar » „ROȘU”, suporter intrat pe teren + Neymar și Messi, păziți de scutieri

Marseille și PSG au remizat, scor 0-0, în derby-ul rundei #11 din Ligue 1. +15   FOTO
Marseille și PSG au remizat, scor 0-0, în derby-ul rundei #11 din Ligue 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 23:40 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 23:48

Marseille și PSG au remizat, scor 0-0, în derby-ul rundei #11 din Ligue 1.

Programul campionatului din Franța

Într-un vacarm cum numai Velodrome poate isca, Pochettino nu și-a respectat statutul de favorit și a dat-o la pace în duelul argentinian cu omologul Jorge Sampaoli.

Marseille - PSG » VAR-ul, vedetă în prima parte

Misiune imposibilă OM? Toți cei 4 fantastici - Di Maria, Messi, Neymar și Mbappe - încep din primul minut. 

Împinși de la spate de ultrași, jucătorii lui OM creează prima ocazie de gol. Șansă bună. Centrare Payet, reluare cu capul Milik (4). Liber, la 10 metri, polonezul nu cadrează. 

Velodrome amuţeşte în minutul 14. Lansat de Di Maria, Neymar finalizează lamentabil cu piciorul mai slab, stângul. Mingea se ducea în aut, doar că Luan Peres nu se poate abține și intră prin alunecare. Autogol. VAR-ul intervine: ofsaid la brazilian! 

La fel pățește și Milik. Primește de la Lirola, plecat dintr-o poziție neregulamentară, și execuția lui precisă din cădere nu se mai pune (20). 

+11 FOTO

Ritm electrizant în continuare. Mbappe și Neymar sunt dezarmați de reflexele lui Pau Lopez la aceeași fază (31), Under scapă singur cu Navas, însă e prins de Hakimi (41), iar Messi caută vinclul în urma unei combinații cu Mbappe (43).

Marseille - PSG » Doar golul a lipsit în Le Classique

Benoit Bastien judecă eronat un duel în preajma careului între Hakimi și Under. Vede faultul fundașului de la Paris abia la monitorul VAR și îl elimină (57). Lovitură liberă Payet: peste. 

În superioritate numerică, OM echilibrează jocul: Valentin Rongier reia la un metru pe lângă centrarea lui Payet (65). Totuși, gazdele nu forțează. 

Le Classique le-a avut aproape pe toate, mai puțin goluri. În minutul 73, lângă Messi apare un suporter. Pașnic, pune mâna pe superstarul argentinian, apoi părăsește terenul escortat de forțele de ordine:

Le Classique incendiar » „ROȘU”, suporter intrat pe teren + Neymar și Messi, păziți de scutieri

Superstarurile Parisului n-au mai ieșit la rampă, 0-0 scor final. PSG, 28 de puncte, rămâne pe primul loc în Ligue 1, în timp ce Marseille ocupă poziția a 4-a, la 10 lungimi în spatele rivalei.

Neymar și Messi, protejați de scutieri la cornere

În minutul 27, când Neymar se pregătea să execute un corner, fanii lui OM au început să arunce cu obiecte înspre inamicul #1. Meci întrerupt două minute și reluat cu scutieri la colțul terenului, în jurul lui Neymar, protejat să reia. La fel a pățit și Messi 10 minute mai târziu. Scenariul s-a repetat și pe parcursul întâlnirii.

Le Classique incendiar » „ROȘU”, suporter intrat pe teren + Neymar și Messi, păziți de scutieri

FINAL. Marseille - PSG 0-0

Live + Statistici

Atmosferă incendiară în jurul stadionului Velodrome!

Cu câteva zeci de minute înainte de startul partidei, suporterii lui OM au început derby-ul cu o serie de scandări „dedicate” rivalilor din Paris:

Marseille - PSG: echipele de start

Marseille: Lopez - Rongier, Saliba, Caleta-Car, Peres - Kamara, Guendouzi - Under, Payet, Lirola - Milik 
Antrenor: Jorge Sampaoli 

PSG: Navas - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes - Verratti, Danilo - Di Maria, Messi, Neymar - Mbappe
Antrenor: Mauricio Pochettino

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Veste excelentă pentru Jurgen Klopp înainte de derby-ul cu United » Salah: „Mi-aș dori să-mi închei cariera la Liverpool”

Nu a cucerit-o nici măcar Cristiano Ronaldo! Ce alegere a făcut „mama natură” a Italiei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
adrian_riga
adrian_riga  •  25 Octombrie 2021, 09:17

Doamne, comentariu pe langa total. La autogolul anulat, neymar a avut un sut centrare f bun, daca nu era autogol mingea ajungea la un atacant al lui psg aflat in pozitie clara de gol. Nu mai copiati de pe agentiile de stiri sau alte siteuri de sport

Vezi toate comentariile (1)
Comentează