INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Veste excelentă pentru Jurgen Klopp înainte de derby-ul cu United » Salah: „Mi-aș dori să-mi închei cariera la Liverpool”

Mohamed Salah
Foto: Imago
Mohamed Salah Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 13:54 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 15:48

Atacantul considerat de managerul Jurgen Klopp cel mai bun din lume așteaptă oferta de prelungire. „Nu mă văd jucând împotriva lui Liverpool. M-ar întrista asta”, spune Salah.

Înaintea derbyului cu Manchester United, Mohamed Salah și-a dezvălut planurile de viitor. Atacantul egiptean, care are un nou sezon excelent în tricoul lui Liverpool, cu 12 goluri și 4 pase decisive în 11 meciuri bifate în toate competițiile pentru „cormorani", nu se gândește să plece de pe Anfield Road.

Mo Salah vrea la Liverpool până la finalul carierei, dar „depinde de ce vrea și clubul”

„Dacă mă întrebi pe mine, eu mi-aș dori să rămân aici până în ultima zi a carierei mele fotbalistice, dar nu pot să vă spun mai multe, asta nu depinde de mine. Depinde ce vrea clubul, nu ce ce îmi doresc eu. În acest moment, eu nu mă văd jucând împotriva lui Liverpool. 

E greu, nu vreau să vorbesc despre asta, dar chiar m-ar întrista un astfel de scenariu. Acum, nu mă văd jucând împotriva lui Liverpool, dar haideți să vedem ce se va întâmpla în viitor”, a declarat Mohamed Salah

Salah vrea peste 30 de milioane

Contractul lui Salah expiră la finalul sezonului viitor, dar africanul de 29 de ani nu se grăbește să parafeze prelungirea înțelegerii, după ce a marcat 137 de goluri în 214 meciuri de la transferul de la AS Roma din iulie.2017. Liverpool insistă, însă pretențiile lui Salah sunt mult mai mari decât se așteptau: 

El câștigă acum 237.000 de euro pe săptămână, circa 12 milioane de euro pe an. Virgil Van Dijk este jucătorul cu cel mai mare salariu de la Liverpool, 10 la sută peste cât încasează Mohamed. Ale cărui pretenții se ridică la 592.000 de euro pe săptămână, ceea ce l-ar face unul din cei mai bine plătiți jucători din lume.

Salah, comparat cu Cristiano Ronaldo, înainte de Liverpool - Manchester United!

Înainte de marele deby al Angliei între United și Liverpool, Jurgen Klopp, antrenorul „cormoranilor”, a explicat care sunt diferențele între atacantul egiptean și Cristiano Ronaldo, 36 de ani, celălalt star din Premier League.

Klopp este de părere că Mohamed Salah și Cristiano Ronaldo nu ar trebui comparați, dar a recunoscut că atacantul lui Liverpool are un picior stâng mai bun, în timp ce atacantul lui Manchester United este mai bun cu piciorul drept și cu capul.

„Nu m-am gândit niciodată să îi compar... de ce ar trebui să-l comparăm pe Cristiano Ronaldo cu Mohamed Salah? Evident, amândoi sunt jucători de talie mondială, așa este. Aș spune că piciorul stâng al lui Ronaldo nu este atât de rău, dar al lui Mo este mai bun. 

Cristiano în aer este puțin mai bun și piciorul drept probabil este mai bun. Dar, din punct de vedere al vitezei, amândoi sunt destul de rapizi, disperați să marcheze goluri, dar nu m-am gândit niciodată la asta", a spus antrenorul lui Liverpool.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Messi ar vrea să-l dea afară pe Icardi pentru a aduce un jucător genial la PSG

Cristiano Ronaldo, dezlănțuit înainte de Liverpool - Manchester United: „Vă închid eu gura” » Ce l-a deranjat pe portughez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează