INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Messi ar vrea să-l dea afară pe Icardi pentru a aduce un jucător genial la PSG

Messi ar vrea să-l dea afară pe Icardi pentru a aduce un jucător genial la PSG, foto: Imago
Messi ar vrea să-l dea afară pe Icardi pentru a aduce un jucător genial la PSG, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 13:26 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 14:09

Mauro Icardi (28 de ani) trece printr-o perioadă tumultoasă, după scandalul cu soţia sa, focoasa Wanda Nara, însă atacantul argentinian are probleme și din punct de vedere sportiv.

Există zvonuri conform cărora ar exista relații tensionate între el și Lionel Messi. Se presupune că din cauza acestor tensiuni, fostul atacant al lui Inter nu a mai fost chemat la naționala Argentinei, iar acum ar urma să plece și de la PSG.

Sergio Aguero, dorit de Messi la PSG

În urma insistențelor lui Messi, PSG vrea să scape de Mauro Icardi, iar în schimbul lui, clubul parizian își propune să-l aducă pe Sergio Aguero, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Leo, conform Mirror.

Fostul atacant al lui Manchester City a semnat cu Barcelona doar pentru a juca alături de Messi și la echipa de club. Când s-a aflat că Leo nu mai continuă pe „Camp Nou”, au apărut zvonuri că Aguero ar fi cerut conducerii grupării catalana să rezilieze contractul.

PSG vrea să-i propună Barcelonei un schimb între Icardi și Sergio Aguero, clubul parizian ne fiind dispus să plătească sumă de transfer pentru aducerea atacantului argentinian, menționează sursa menționată anterior.

Messi ar vrea să-l dea afară pe Icardi pentru a aduce un jucător genial la PSG
Sergio Aguero la Barcelona, foto: Imago

Icardi a dat „unfollow” tuturor coechipierilor de la PSG

În încercarea de a îmbuna pe Wanda Nara, Mauro Icardi a scos toate conturile pe care le avea la „follow” pe profilul personal de Instagram. Cu o excepție, cel al soției, care a rămas singura persoană pe care acesta o urmărește.

În plus, ultimele sale 4 postări, publicate în decursul ultimelor 3 zile, sunt toate fotografii cu Wanda Nara, majoritatea în ipostaze tandre.

Încercările lui Mauro Icardi de a se împăca cu soția sa au provocat un val de comentarii din partea urmăritorilor celor doi. Fanii au subliniat cum fotbalistul dă dovadă de „disperare”, iar unii îl arată pe acesta cu degetul pentru infidelitate. 

+45 FOTO

La o fotografie cu Mauro și Wanda, în care fotbalistul poartă o beretă, unul dintre comentarii spune că „singurul lucru căruia Icardi îi este fidel este bereta lui”.

Ruptura dintre cei doi a avut loc sâmbătă, 16 octombrie, când Wanda Nara a postat un mesaj dur pe Instagram: „O altă familie de care ți-ai bătut joc pentru o curvă”. Mesajul a fost șters și repostat de câteva ori, iar în final a rămas pe contul acesteia. În plus, Wanda nu-l mai urmărește pe Mauro pe Instagram. Acum, cei doi pare că s-au împăcat. 

„Promite-mi că te vei comporta frumos și vei fi etern fidelă!” » Incredibil: ce condiții i-a pus Mauro Icardi frumoasei Wanda Nara pentru a se întoarce la antrenamentele lui PSG

Manifestul lui Guardiola: „E oribil ce se întâmplă, incredibil! Suntem tratați groaznic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează