INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ultimele mișcări ale lui Mauro Icardi după cearta cu Wanda Nara: unfollow tuturor coechipierilor de la PSG!

Wanda Nara și Mauro Icardi +49   FOTO
Wanda Nara și Mauro Icardi

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 15:27 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 15:46

În încercarea de a se împăca cu Wanda Nara (34 de ani), Mauro Icardi (28) a efectuat mai multe mișcări pe contul personal de Instagram. Atacantul argentinian le-a dat „unfollow” tuturor persoanelor pe care le urmărea, inclusiv coechipierilor de la PSG, mai puțin soției! 

Relația dintre Mauro Icardi și Wanda Nara continuă să fie zbuciumată. Wanda s-a îndepărtat de atacantul lui PSG după ce a descoperit în telefonul acestuia un mesaj obscen primit de la fotomodelul argentinian China Suarez.

+45 FOTO

Fotomodelul arătat cu degetul de Wanda a negat că ar avea o relație cu Mauro Icardi, dar fotbalistul nu are o misiune ușoară în a-i recâștiga inima soției alături de care are doi copii.

Cum încearcă Mauro Icardi să se împace cu Wanda Nara: „unfollow” tuturor coechipierilor de la PSG!

În încercarea de a îmbuna pe Wanda, Mauro Icardi a scos toate conturile pe care le avea la „follow” pe profilul personal de Instagram. Cu o excepție, cel al soției, care a rămas singura persoană pe care acesta o urmărește.

În plus, ultimele sale 4 postări, publicate în decursul ultimelor 3 zile, sunt toate fotografii cu Wanda Nara, majoritatea în ipostaze tandre.

Încercările lui Mauro Icardi de a se împăca cu soția sa au provocat un val de comentarii din partea urmăritorilor celor doi. Fanii au subliniat cum fotbalistul dă dovadă de „disperare”, iar unii îl arată pe acesta cu degetul pentru infidelitate. La o fotografie cu Mauro și Wanda, în care fotbalistul poartă o beretă, unul dintre comentarii spune că „singurul lucru căruia Icardi îi este fidel este bereta lui”.

+45 FOTO

Ruptura dintre cei doi a avut loc sâmbătă, 16 octombrie, când Wanda Nara a postat un mesaj dur pe Instagram: „O altă familie de care ți-ai bătut joc pentru o curvă”. Mesajul a fost șters și repostat de câteva ori, iar în final a rămas pe contul acesteia. În plus, Wanda nu-l mai urmărește pe Mauro pe Instagram. 

Citește și: 

Jocul interzis care a rupt relația Mauro Icardi - Wanda Nara: „Te uiți în telefon, dacă mă uit și eu”. Ce a putut descoperi nevasta atacantului

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce a discutat cu Neymar pe „Parc des Princes”: „Mi-a transmis asta. Nu mi-a venit să cred!”

Playtech: ȘOC! Medic infecționist din Iași, anunț BOMBĂ pentru românii vaccinați anti-Covid: „Sunt ca persoanele nevaccinate”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează