INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - RB LEIPZIG

Vlăduța Lupău a dezvăluit ce a discutat cu Neymar pe „Parc des Princes”: „Mi-a transmis asta. Nu mi-a venit să cred!”

Vlăduța Lupău îl îmbrățișează pe Neymar +44   FOTO
Vlăduța Lupău îl îmbrățișează pe Neymar

Articol de GSP - Publicat joi, 21 octombrie 2021 10:43 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 10:55

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău (30 de ani) a avut parte de un moment special la meciul dintre PSG și RB Leipzig, scor 2-1, din Champions League. Ea s-a fotografiat alături de Neymar (29), iar ulterior a dezvăluit ce a discutat cu celebrul fotbalist.

Nu mi-a venit să cred că e adevărat și că am norocul de a mă saluta și a mă apropia de el. A fost o bucurie imensă pe care nu o voi uita niciodată, de nedescris”, a spus Vlăduța, care, îmbrăcată cu tricoul lui Neymar, s-a fotografiat cu fotbalistul înainte de startul meciului, lângă teren.

+40 FOTO

Ea câștigase la licitație tricoul atacantului brazilian din meciul cu Reims, jucat în luna august. Tricoul este unul special, deoarece echipa din Paris a avut numărul de pe spate în culorile curcubeului, pentru a promova pacea, diversitatea și pentru a sprijini comunitatea LGBT.

Vlăduța Lupău dezvăluie ce a discutat cu Neymar la Paris: „Mi-a zis că sunt drăguță!”

Interpreta de muzică populară a dezvăluit pentru ProSport ce a discutat cu celebrul fotbalist brazilian: „I-am spus că sunt fana lui, că îl urmăresc și că nu îmi vine să cred că am ajuns să fac poză cu el. El mi-a transmis că sunt drăguță și m-a luat în brațe”.

Vlăduța Lupău l-a văzut și pe Ronaldinho, cel care a fost oaspete de onoare la meciul de la Paris. „L-am văzut și acum știu cine e Ronaldinho. Recunosc că înainte nu știam, dar după ce mi-a spus Adi (n.r. - Adrian Rus, soțul ei) știu. Noi, fetele, avem câțiva preferați din fotbal. Nu îi știu pe toți, dar mi-a zis Adi ce a însemnat Ronaldinho pentru fotbalul mondial. Eu pe vremea aceea nu mă uitam la fotbal”.

+40 FOTO

„Dacă îți dorești cu adevărat ceva se întâmplă. M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă. Iată răspunsul Lui”, a scris Vlăduța pe Instagram.

Citește și: 

Imaginile care i-au aprins pe Beckham și Casemiro » Ce au făcut Neymar și Ronaldinho după meciul PSG-ului din Champions League

Splendoare pe Ghencea » Apariție răvășitoare la meciul CSA Steaua - Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
paolo14
paolo14  •  21 Octombrie 2021, 12:59

Petarde! Pocnitori! Artificii!

dora
dora  •  21 Octombrie 2021, 11:39

Asta cred ca a vrut sa i-o puna o vorba vorba lu barba-su sa il ia ăia la PSG...măcar să le care mingiile la antrenamente, pe mii de euroi !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează