GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ÎNTÂLNIRE

FOTO Vedeta din Romania care s-a luat în brațe cu Neymar pe stadion: „Îmi trimit copilul să joace la Paris"

Vlăduța Lupău, întâlnire cu Neymar +44   FOTO
Vlăduța Lupău, întâlnire cu Neymar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 07:39 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 07:52

Vlăduța Lupău, soția lui Adrian Rus, fostul goalkeeper al lui CFR Cluj, a fost prezentă la meciul dintre PSG și RB Leipzig și a avut parte de un moment special.

Cântăreața a avut ocazia să se întâlnească în tribunele stadionului Parc des Princes cu Neymar. Starul brazilian al lui PSG este accidentat, astfel că nu a jucat în partida din grupele UEFA Champions League și a stat în tribună pentru a urmări victoria colegilor săi, scor 3-2. 

Vlăduța Lupău, întâlnire cu Neymar

+40 FOTO

Vlăduța a câștigat la licitație tricoul atacantului brazilian din meciul cu Reims, jucat în luna august. Tricoul este unul special, deoarece echipa din Paris a avut numărul de pe spate în culorile curcubeului, pentru a promova pacea, diversitatea și pentru a sprijini mișcarea LGBT.

Îmbrăcată cu tricoul lui Neymar, Vlăduța s-a fotografia înainte de startul meciului lângă teren și a avut un mesaj amuzant: „Dacă aș avea un băiețel ar fi jucător de fotbal și ar juca la Paris”.

Ulterior, artista și-a îndeplinit visul. S-a întâlnit cu Neymar, l-a îmbrățișat și s-a fotografiat alături de acesta.

„Dacă îți dorești cu adevărat ceva se întâmplă. M-am întrebat de ce nu a vrut Dumnezeu să-l văd pe Neymar atunci când am aflat că nu joacă. Iată răspunsul Lui”, a scris Vlăduța pe Instagram.

+40 FOTO

Citește și: 

Splendoare pe Ghencea » Apariție răvășitoare la meciul CSA Steaua - Astra

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
talpaiadului
talpaiadului  •  20 Octombrie 2021, 18:20

Neymar intotdeauna si-a tratat frumos fanii. In poza aia chiar zambeste natural, se vede ca nu a facut-o numai din obligatie. E chiar simpatic si nu e cu nasul pe sus, asa cum sunt majoritatea marilor fotbalisti.

853246084756615
Marcel Popa  •  20 Octombrie 2021, 17:32

Când era tânără, nu ca ar fii bătrână, a câștigat strugurele de aur Jidvei muzica populara.De atunci s-a dat pe alte muzicii . Asta este Vladuta.

187516172885632
Dan Marcu  •  20 Octombrie 2021, 17:16

O fi ea din ardeal dar numai vedeta nu e! Si sotu' e mare fotbalist... tot vedeta. Vai de capul vostru!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează