INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPE

VIDEO + FOTO Gata cu minunea Sheriff! Rezultatele serii în Ligă: repriză nebună în Atleti - Liverpool, goluri Mbappe și Messi + victorii zdrobitoare Real și Ajax

Etapa #3 din grupele Ligii Campionilor +18   FOTO
Etapa #3 din grupele Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 00:00 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 08:39

A treia etapă a grupelor Champions League a continuat cu meciurile din grupele A-D. Atletico Madrid - Liverpool, 2-3, a fost cel mai atractiv duel al serii. Ciprian Tătărușanu a apărat buturile lui AC Milan în deplasarea de la Porto, câștigată de portughezi cu 1-0.

+14 FOTO

GRUPA A

De la 19:55, Manchester City a zdrobit-o pe Brugge, chiar în Belgia. Al 40-lea meci al „cetățenilor” cu Guardiola pe bancă în care englezii reușesc cel puțin 5 goluri. 

Dincolo, la Paris, în absența lui Neymar, PSG a obținut în cele din urmă toate cele 3 puncte, asta după ce a fost condusă cu 2-1 de Leipzig la un moment dat. 

Mbappe a marcat primul gol, Messi pe celalalte două, pe-al doilea dintr-un penalty obținut tot de Kylian. Sub ochii lui Ronaldinho, prezent în tribune, KM i-a indicat din privire lui Leo: „Bați tu!”. Iar argentinianul s-a conformat: „scăriță” pentru 3-2 și prima „dublă” la Paris. Mbappe a ratat o lovitură de la 11 metri în prelungiri.

Mesajul lui Messi după prima dublă la PSG: „Era important să facem asta”
PSG - RB Leipzig 3-2
Mesajul lui Messi după prima dublă la PSG: „Era important să facem asta”
Vedeta din Romania care s-a luat în brațe cu Neymar pe stadion: „Îmi trimit copilul să joace la Paris
ÎNTÂLNIRE
Vedeta din Romania care s-a luat în brațe cu Neymar pe stadion: „Îmi trimit copilul să joace la Paris"

Final / Club Brugge - Manchester City 1-5

  • Au marcat: Vanaken '81 / Cancelo '30, Mahrez '43 - pen., '84, Walker '54, Palmer '67
  • Live + Statistici
  • Istvan Kovacs a condus acest meci alături de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial: Marian Barbu

Final / PSG - Leipzig 3-2

  • Au marcat: Mbappe '10, Messi '67, '74 - pen. / An. Silva '28, Mukiele '57
  • Live + Statistici

GRUPA B

Șocul serii, Atletico - Liverpool, a avut o primă repriză nebună. „Cormoranii” au marcat rapid de două ori, prin Salah și Keita, dar madrilenii aveau să egaleze până la pauză după „dubla” semnată de Griezmann. 

În partea a doua, același Grizou a fost eliminat. Scorul final avea să fie consemnat dintr-o lovitură de la 11 metri transformată de Salah. 3 premiere istorice a oferit acest meci - detalii, AICI! 

În celălalt meci al grupei a fost implicat Ciprian Tătărușanu, titular pentru prima dată la AC Milan într-un duel de Liga Campionilor. Românul a încasat singurul gol al meciului în minutul 65, când Luis Diaz l-a învins cu un trasor de la 15 metri. Mascat, Tătă nu a avut ce face.

Final / Atletico Madrid - Liverpool 2-3 

Final / FC Porto - AC Milan 1-0

GRUPA C

Ajax a dominat-o pe Dortmund la toate aspectele. „Lăncierii” au început partida sus, cu un pressing năucitor, și au deschis scorul după doar 11 minute, când Reus și-a trimis mingea în propria poartă. Daley Blind a dublat avantajul în minutul 25, cu primul său gol din anul calendaristic 2021. Erling Haaland s-a zbătut ca un leu în cușcă, dar colegii nu l-au pus în evidență. Tot campioana Olandei a punctat și după pauză, prin brazilianul Antony și prin Haller. Vârful adus de la West Ham, recordul de transfer al clubului, are în cont și două pase decisive. Ajax se desprinde în fruntea grupei, cu maximum de puncte și un golaveraj impresionant, 10-1. 

În celălalt meci al grupei, Sporting s-a distrat pe terenul lui Beșiktaș, scor 4-1. Fundașul central Sebastian Coates a semnat o dublă în minutele 15 și 27, Sarabia a transformat un penalty chiar înaintea pauzei, iar Paulinho a punctat pe contraatac, în minutul 89. Golul de onoare al campioanei Turciei l-a reușit Larin, în minutul 24.

Final / Beșiktaș - Sporting 1-4

  • Au marcat: Larin '25 /  Coates '16, '27, Sarabia '44 pen., Paulinho '89
  • Live + Statistici

Final / Ajax - Borussia Dortmund 4-0

GRUPA D

În grupa D s-au terminat surprizele. Real Madrid și-a învățat lecția. Bătută de două ori anul trecut de Șahtior, formația pregătită de Carlo Ancelotti a făcut instrucție cu vicecampioana Ucrainei. Elevii lui De Zerbi au rezistat 37 de minute, până când Kryvtsov a trimis în propria poartă, de la marginea careului de 16 metri. După pauză, pe contraatac, atacanții madrilenilor au fost letali. Vinicius Junior a marcat de două ori în 5 minute, iar Rodrygo și Benzema au stabilit scorul final. 

Sheriff, liderul surpriză al grupei, a sperat la un rezultat mare și pe Giuseppe Meazza, dar a fost învinsă de Inter, scor 3-1. Moldovenii au început curajos, au ratat șanse importante în primele 6 minute, apoi au simțit forța campioanei italiei. Elevii lui Inzaghi s-au aruncat spre careul advers, iar Dzeko a deschis scorul în minutul 34, din pasa lui Vidal. Sheriff a pornit cu elan și partea secundă și a reușit să egaleze. Thill a înscris dintr-o lovitură liberă de la peste 20 de metri, ajutat și de plonjonul tardiv al lui Handanovic. Nerazzurrii au forțat și s-au impus prin reușitele lui Vidal, minutul 58, și De Vrij, minutul 67.

Final / Șahtior - Real Madrid 0-5

  • Au marcat: Kryvstov '38 - aut. /  Vinicius '51, '56, Rodrygo '65, Benzema 90+1
  • Live + Statistici

Final / Inter - Sheriff 3-1

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alarmă la Manchester City! Doi jucători vedetă ar putea fi chemați martori la proces

Sheriff Tiraspol, fără teamă înainte de meciul cu Inter: „Are puncte slabe” » Ce strategie are campioana Moldovei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
bulan
bulan  •  20 Octombrie 2021, 11:30

Au jucat frumos si sunt pe primul loc in grupa. Pot da gol oricui si cu titularii in aparare pot lua mai putine. Deci hai sa nu ne bucuram asa repede ca a murit capra vecinului.

mr.ban
mr.ban  •  20 Octombrie 2021, 11:17
Postat de leu.mr pe 20 Octombrie 2021, 00:01

Mizerabil a jucat Liverpool, lent si previzibil. Pina si Klopp a fost un car de nervi...

Intr-adevar, Liverpool nu a jucat bine aseara. A castigat la limita. A avut noroc la faze, asta e clar. Dar totusi tind sa cred ca Atletico a avut mai mult noroc la primul lor gol. Cam norocos a trecut mingea printre toti jucatorii lui Liverpool, si a ajuns la Griezmann sa o devieze in poarta. De acolo, a fost normal ca Atletico sa prinda aripi si sa zburde pe teren, sa atace mai mult si sa egaleze, ajutati de public si de forma slaba in aparare a lui Keita. Golul 2 al lui Atletico a fost frumos, ca la carte. Dar trebuie sa remarc ca de fiecare data cand Atletico incerca sa construiasca de la 0 actiuni, nu pe contraatac, nu faceau mai nimic. Incepusem deja, in repriza a doua, sa rad de orice tentativa de constructie a lor. Ba in out, ba offside, nu prea faceau nimic. Si e lesne de inteles. Stilul lor e sa stea la cutie si sa iasa rapid pe contraatac. Si o faceau bine, cu tranzitie rapida si frumoasa. Dar cam atat. In rest, cartonasul rosu si penalty-ul au fost clare. Nu pot sa zic ca Atletico a jucat mai bine. Ca si Liverpool, a fost ajutata de imprejurari in situatiile cheie. Si ar fi putut scoate mai mult daca nu se auto-sabotau. Au pierdut pe barba lor, nu ca a fost Liverpool mai buna.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Octombrie 2021, 10:57

Sherif a pierdut pentru ca a avut mai multi jucatori din aparare indisponibili-singurul care a„supravietuit”fiind columbianul Arboleda,rezervele neridicandu-se la valoarea celor absenti!Nu a mai jucat nici portarul Atanasiadis, iar inlocuitorul lui a luat cel putin doua din goluri, parabile!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează