INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - LIVERPOOL

3 premiere istorice în Atletico - Liverpool, șocul serii de Champions League

3 premiere a oferit partida Atletico Madrid - Liverpool, cel mai tare meci din această seară de Liga Campionilor.
3 premiere a oferit partida Atletico Madrid - Liverpool, cel mai tare meci din această seară de Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 23:10 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 23:20

3 premiere a oferit partida Atletico Madrid - Liverpool, cel mai tare meci din această seară de Liga Campionilor.

Programul complet al serii în UCL

  1. Mohamed Salah a deschis scorul în minutul 8 și a devenit primul jucător din istoria lui Liverpool care marchează în 9 meciuri consecutive pentru echipa de club. Pe „Wanda Metropolitano”, egipteanul a înscris după o acțiune clasică: slalom din dreapta în centru și șut în forță din marginea lui „16”;
     
  2. „Cormoranii” aveau să facă repede 2-0, după golul lui Keita (13). Astfel, a devenit primul meci pentru Atletico în care încasează două goluri în primul sfert de oră al unui joc de Liga Campionilor. În nicio competiție nu s-a întâmplat așa ceva sub comanda lui Diego Simeone.
     
  3. Antoine Griezmann, autorul unei „duble” pentru Atletico Madrid, a fost eliminat în minutul 52. Niciodată un jucător care a marcat de două ori în Ligă nu a fost eliminat ulterior.

    sursă: Opta

După confruntările din 2020 din „optimile” Ligii Campionilor, Atletico Madrid și Liverpool se întâlnesc, din nou, în cea mai tare competiție intercluburi din lume. Acum două sezoane, Atleti reușea s-o elimine pe Liverpool, după 1-0 pe Wanda Metrolpolitano și 2-3, după prelungiri, pe Anfield.

Liverpool avea procentaj maxim după primele două jocuri disputate în grupă! „Cormoranii” au câștigat cu 3-2 în fața lui AC Milan și cu 5-1 pe terenul lui Porto. Dincolo, Atletico Madrid a debutat cu un egal în fața portughezilor, 0-0, dar apoi a luat toate punctele din deplasarea de pe San Siro, 2-1 contra lui AC Milan.

Pe plan intern, atât Liverpool cât și Atletico Madrid se descurcă foarte bine. Trupa de pe Anfield a bifat o remiză în derby-ul cu City, 2-2, iar apoi a demolat-o pe Watford, scor 5-0, în timp ce Atletico a câștigat derby-ul cu Barcelona, scor 2-0.

Madrilenii nu și-au disputat meciul din ultima etapă de campionat, beneficiind de acceptul Ligii din Spania pentru a amâna partida cu Granada din cauza numărului mare de fotbaliști sud-americani care au fost obligați să stea în carantină după meciurile echipelor naționale.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cole Palmer, noul pariu al lui Guardiola, gol la a doua atingere în Liga Campionilor » Performanța incredibilă bifată în week-end

Cristi Chivu e lider în grupa din UEFA Youth League, peste Real Madrid » Inter U19 a învins-o astăzi pe Sheriff U19

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează