INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - RB LEIPZIG 3-2

VIDEO + FOTO Mesajul lui Messi după prima dublă la PSG: „Era important să facem asta”

Leo Messi // FOTO: Imago +18   FOTO
Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 08:12 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 08:27

Leo Messi (34 de ani) a fost eroul lui PSG în meciul cu Leipzig, câștigat cu 3-2, în grupele Ligii Campionilor. 

Starul argentinian a marcat o dublă, prima pentru noua sa echipă, și a fost decisiv în a doua victorie obținută de PSG. După acest meci, Messi, venit gratis în această vară, a ajuns la trei goluri pentru echipa lui Mauricio Pochettino, după reușita din meciul cu Manchester City (2-0).

Messi, mesaj după prima dublă la PSG: „Era important să câștigăm în Champions League”

După meci, Messi care a postat pe Instagram un scurt mesaj, fiind bucuros că echipa lui a reușit să întoarcă scorul.

„Haide! Era important să câștigăm azi în Champions League. În plus, am fost capabili să întoarcem scorul”, a spus mesajul lui Messi după meci.

Era normal să execute Messi. Este cel mai bun din lume și este un privilegiu că joacă alături de noi. Am spus asta mereu. Când e un penalty, el execută. Punct. La doilea mi-a spus «Ia-o». Era finalul meciului, mi-a dat mingea, iar eu am luat-o
 – Kylian Mbappe, despre penalty-ul executat de Messi la 2-2 și penalty-ul ratat de el la 3-2

+14 FOTO

Leo Messi, MVP în PSG - Leipzig 3-2

Argentinianul a ieșit la rampă exact când echipa avea nevoie mai mult, la scorul de 1-2 pentru Leipzig. În minutul 67 a fost servit ideal de Mbappe, în zona punctului cu var. A tras tare, mingea a fost respinsă de Gulacsi în bară, dar Messi a fost mai rapid pe urmărire și a împins-o de pe linia porții. În minutul 74, Leo a transformat o lovitură de pedeapsă și a stabilit scorul final, 3-2 pentru PSG

Messi ar fi avut chiar șansa hattrick-ului. La ultima acțiune, PSG a benficiat de o nouă lovitură de pedeapsă. De data asta Mbappe a fost cel care și-a asumat executarea ei, dar a tras mult peste poartă. 

VIDEO cu golurile marcate de Leo Messi

PSG face un pas mare spre primăvara Ligii Campionilor. Conduce grupa A, cu 7 puncte, unul peste rivala Manchester City. Leipzig este ultima, cu înfrângeri pe linie. 

Citește și:

VIDEO + FOTO Incidente în meciul lui Istvan Kovacs din Liga Campionilor: „Dezgustător!”

Mircea Lucescu, întrebat cine ar fi potrivit să îl înlocuiască pe Ronald Koeman la Barcelona: „E nevoie de timp, dar nu văd alt antrenor mai bun”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează