INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Lionel Messi plănuiește viitorul transfer » Unde dorește să-și continue cariera: „Vreau să o fac în calitate de campion mondial”

Leo Messi. 
Foto: Instagram @leomessi
Leo Messi. Foto: Instagram @leomessi

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 09:04 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 09:17

Lionel Messi, 36 de ani, atacantul celor de la Inter Miami, a declarat că vrea să se întoarcă la Newell’s Old Boys, unde a jucat până la 13 ani, când a plecat la Barcelona: „Întotdeauna am avut asta în cap”. Campionul mondial din 2022 nu se gândește deocamdată să agațe ghetele-n cui: „Vreau să mă bucur cât mai mult posibil. Ceea ce iubesc cel mai mult este fotbalul”.

Lionel Messi nici nu s-a instalat bine la Miami, unde și-a cumpărat și o proprietate, că se gândește deja la următorul pas din carieră!

Superlovitură liberă! Nicolae Stanciu a marcat al doilea gol în patru zile pentru echipa lui Cosmin Contra
ARABIA SAUDITĂ
Superlovitură liberă! Nicolae Stanciu a marcat al doilea gol în patru zile pentru echipa lui Cosmin Contra

Lionel Messi vrea să se întoarcă la Newell’s Old Boys după ce își termină contractul cu Inter Miami : „În calitate de campion mondial”

Într-un interviu acordat postului „TyC Sports”, internaționalul argentinian în vârstă de 36 de ani a dezvăluit care este clubul unde intenționează să se transfere de la Inter Miami. 

„Întotdeauna am avut în cap ideea de a mă bucura de fotbalul argentinian, de a juca pentru Newell’s și să o fac în calitate de campion mondial", a spus Messi. 

Lionel Messi nu se gândește la ce va fi după fotbal

Messi și-a început cariera la Newell’s Old Boys, pentru care a jucat până la 13 ani, înainte de a pleca în Europa, la Academia „La Masia” a Barcelonei. 

Și n-are de gând să și-o încheie curând: „Ce fac după ce îmi termin cariera? Nu mă gândesc la asta și nu vreau să mă gândesc încă la asta”.

Vrea să continue să facă ceea ce îi place: „Nu mă gândesc la viitor. Vreau să mă bucur cât mai mult posibil. Ceea ce iubesc cel mai mult este fotbalul”.

Lionel Messi a câștigat deja un trofeu cu Inter Miami

Messi a venit la Inter Miami după doi ani destul de nereușiți la Paris St. Germain, unde fostul internațional englez David Beckham (48 de ani) este coproprietar. 

În cele 12 apariții ale sale de până acum, Leo a marcat 12 goluri, a dat 5 assist-uri și a câștigat deja un trofeu cu noua sa echipă, Cupa Ligilor.

Întors de la echipa națională, la jumătatea lui septembrie, argentinianul a ratat trei din ultimele patru meciuri din liga nord-americană, din cauza unei probleme musculare.

Citește și: 

Ianis trece joi pe banca de rezerve: „Experimentul Hagi nu a mulțumit pe nimeni și este normal să-i lase locul altuia”

Nu toți fotbaliștii cedează ofertelor din Arabia Saudită: „O Ligă a Campionilor valorează mai mult decât un salariu de 10 milioane!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează