INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Ianis trece joi pe banca de rezerve: „Experimentul Hagi nu a mulțumit pe nimeni și este normal să-i lase locul altuia”

Ianis Hagi pierde lupta pentru postul de titular // Foto: Imago
Ianis Hagi pierde lupta pentru postul de titular // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 22:51 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 23:12

Ianis Hagi (24 de ani) nu a profitat de șansa acordată vineri cu Athletic Bilbao de antrenorul Luis Garcia și va fi rezervă în meciul cu Celta, la Vigo. conform ziarului AS. E o decizie influențată și de faptul că, duminică, Alaves va juca din nou în LaLiga, contra Osasunei.

Ianis Hagi are șanse mici să mai figureze în primul unsprezece al lui Alaves în partida de joi din campionat. Echipa din Vitoria o va înfrunta pe Celta, la Vigo, și presa spaniolă deja anunță că antrenorul Luis Garcia va opera rotații importante în formula de start. 

Concluzii în presa spaniolă după debutul ca titular: „Ianis Hagi nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza”
SPANIA
Concluzii în presa spaniolă după debutul ca titular: „Ianis Hagi nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza”

„Experimentul Ianis Hagi nu a mulțumit pe nimeni și este oarecum normal ca românul să-i cedeze locul altuia. Probabil că Jon Guridi, pe care Ianis l-a înlocuit la întâlnirea cu Rayo, va reveni în formație din primul minut", a scris astăzi ziarul AS. 

Și cei de la Marca îl scot din primul unsprezece pe fiul „Regelui”, mizând pe un sistem 4-3-3, folosit de basci ultima oară în urmă cu o lună, în deplasarea cu Getafe.

Alaves dozează forțele la mijloc: Ianis Hagi, din nou rezervă

Cotidianul local, Noticias de Alava, consideră că Luis Garcia va continua cu „turn-over”-ul, astfel că fie la partida de joi cu Celta, fie contra Osasunei duminică, toți oamenii din linia de mijloc vor prinde minute. Chiar dacă Ianis și Benavidez au fost criticați pentru prestațiile mediocre de vineri.

„Multe depind de recuperarea lui Blanco, iar în absența lui va intra tot Benavidez. În «camera motoarelor», opțiunile sunt destul de puține și alegerile sunt aproape obligate”, completează Diario Noticias de Alava.

În ciuda dorinței lui Ianis Hagi de a crea și a vocației clare de a filtra mingi, talentatul decar nu s-a simțit confortabil pe Mendizorroza. Mai ales atunci când echipa sa a căutat să pună presiune pe adversar

- Noticias de Alava, cotidian spaniol

95de minute a adunat Ianis Hagi din cele trei meciuri de campionat în care a fost folosit de Alaves, cu Valencia, Rayo și Bilbao

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Nu toți fotbaliștii cedează ofertelor din Arabia Saudită: „O Ligă a Campionilor valorează mai mult decât un salariu de 10 milioane!”

S-a răzgândit Boloca? Presa italiană anunță că ar putea răspunde afirmativ convocării la naționala României » Edi Iordănescu nu vrea, însă, să-l mai cheme!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Danni23
Danni23  •  27 Septembrie 2023, 17:15

Asta se zicea si Vineri ca va fi rezerva si surpriza a fost titular. Plus ca eu am vazut jucand si era peste toti jucatori de la Alaves

mirstelistu
mirstelistu  •  26 Septembrie 2023, 10:03

Lasa nu mai plangeti ca vine megasuperviitorul posibil balon de aur (dupa cum spunea tasu prin 2020) la tasu in echipa si o sa fie celmaisimai tare din parcare

mway
mway  •  26 Septembrie 2023, 09:40

Toată lumea se pricepe la fotbal, numai Ianis nu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează