INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MIAMI

Lionel Messi nu se gândeşte să plece de la Inter Miami: Mă voi antrena, mă voi bucura de vacanţă, apoi voi reveni

Lionel Messi nu va merge împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită în această iarnă, în pauza MLS.
Lionel Messi nu va merge împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită în această iarnă, în pauza MLS.

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 09:27 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 09:32

Starul argentinian Lionel Messi nu va merge împrumut la Barcelona sau în Arabia Saudită în această iarnă, în pauza MLS. În schimb, jucătorul lui Inter Miami se va bucura de o vacanţă lungă cu familia sa în Argentina înainte de a reveni pentru a juca primul său sezon complet cu franciza din Florida, după ce nu s-a calificat în play-off.

„Mă voi antrena, voi juca meciul care urmează (ultimul al sezonului, sâmbătă, împotriva lui Charlotte) şi voi încerca să ajung în cel mai bun mod posibil pentru noiembrie (cu echipa naţională), dacă voi putea fi din nou acolo. După aceea, mă voi bucura de vacanţă în Argentina. Este pentru prima dată când voi avea mai multe zile de vacanţă în decembrie cu linişte alături de oamenii mei, iar în ianuarie mă voi întoarce pentru a face din nou pre-sezon. Să o iau de la zero şi să mă pregătesc cât mai bine, ca întotdeauna", a spus Messi, conform news.ro.

"Am lipsit la ultimele meciuri şi am avut o serie de accidentări. Luna iulie a fost foarte grea pentru noi, am jucat din trei în trei zile, am călătorit, dar am câştigat un turneu important pentru club (US Open Cup, n.r.)", a adăugat el.

Mohamed Salah, mesaj pentru ajutor umanitar în Fâşia Gaza, după ce a fost criticat pentru tăcere: „E nevoie de alimente și medicamente” + Măsură importantă în Premier League
RĂZBOI
Mohamed Salah, mesaj pentru ajutor umanitar în Fâşia Gaza, după ce a fost criticat pentru tăcere: „E nevoie de alimente și medicamente” + Măsură importantă în Premier League

Argentina lui Messi, victorie cu Peru, scor 2-0, în preliminariile CM-2026. Starul argentinian a marcat ambele goluri

Argentina şi-a mărit avansul în fruntea zonei sud-americane a competiţiei de calificare la Cupa Mondială de fotbal din 2026, graţie unei duble a starului său Lionel Messi, marţi, la Lima, împotriva echipei din Peru (2-0).

Campioana mondială în exerciţiu este lider în calificările regionale, cu 12 puncte în patru etape, un bilanţ perfect. La cinci puncte în spatele ei se află Venezuela, Uruguay şi Brazilia.

La Lima, Lionel Messi a deschis scorul în minutul 32, înainte de a dubla avantajul zece minute mai târziu.

Argentinianul a revenit în echipa de start după ce a intrat ca rezervă în repriza a doua în meciul precedent cu Paraguay, o victorie cu 1-0.

Potrivit Sport, Messi va câştiga al 8-lea său Balon de Aur pe 30 octombrie, în faţa lui Erling Haaland şi Kylian Mbappé.

Al Hilal anunță un verdict horror pentru Neymar » Brazilianul va fi operat și poate sta pe tușă un an!

Suma colosală pe care ar urma s-o primească Al-Hilal după accidentarea lui Neymar » Brazilianul ar putea lipsi un an!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează