INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - PARAGUAY 1-0

VIDEO Lionel Messi, scuipat de un fost jucător al Barcelonei! „Nici măcar nu știu cine este. Nu-i dau importanță, ar deveni cunoscut”

Lionel Messi
Lionel Messi

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 11:23 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 11:35

Lionel Messi a avut o scurtă altercație cu Antonio Sanabria în finalul meciului Argentina - Paraguay (1-0), iar când i-a întors spatele, paraguayanul a expediat o flegmă în direcția lui.

Revenit de curând, după o accidentare, Lionel Messi a fost introdus în repriza secundă (53) a meciului disputat de Argentina, în preliminariile CM 2026, contra Paraguayului (1-0). 

Dorinel Munteanu, DEVASTATOR: „Vai de capul nostru! E dezolant! Edi e un copil, vorbește pentru necunoscători” + „Cum să te iei de Gică Popescu?!”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Dorinel Munteanu, DEVASTATOR: „Vai de capul nostru! E dezolant! Edi e un copil, vorbește pentru necunoscători” + „Cum să te iei de Gică Popescu?!”

La final, Messi a fost „victima" unui gest nesportiv al lui Antonio Sanabria, un fost jucător al Barcelonei care îmbracă în prezent tricoul lui AC Torino.

Gestul reprobabil la adresa lui Lionel Messi i-a scăpat arbitrului

Cu cinci minute înaintea ultimului fluier al "centralului" brazilian Raphael Claus, Messi a avut o altercație verbală cu Sanabria și când i-a întors spatele, paraguayanul a expediat o flegmă în direcția lui. Gestul reprobabil i-a săpat arbitrului, Leo a aflat și el abia la cabine că a fost scuipat.

Lionel Messi: „Va vorbi peste tot și e mai rău”

„Nu l-am văzut. Mi-au spus în vestiar că unul dintre ei m-a scuipat. Adevărul este că nici nu știu cine este acest tip. Nu l-am văzut. Nu vreau să-i dau importanță pentru că apoi va vorbi peste tot și e mai rău. O să devină cunoscut, așa că e mai bine să o las așa", a comentat Messi.

Antonio Sarabia zice că n-are nimic cu Messi

Sanabria, la rându-i, a căutat să minimizeze incidentul: "Am văzut imaginile. Pare că-l scuip, dar nu, nu-i așa. Era departe. Nu s-a întâmplat nimic cu Messi. Dezmint totul".

Arnaldo Antonio Sanabria Ayala s-a născut în San Lorenzo (Paraguay) pe 4 martie 1996. În 2008, el s-a mutat la Sitges (Spania), iar în iunie 2009 s-a alăturat echipei de tineret a Barcelonei, club la care juca și Messi.

Paraguayanul a debutat la Barca B în 2013, dar în 2014 a fost lăsat să plece la Roma, în schimbul a 4,5 milioane de euro.

Citește și: 

ȘOC la naționala Italiei: procurorii i-au SĂLTAT pe Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali din mijlocul antrenamentului!

Scoțienii sunt furioși după înfrângerea cu Spania: „Trebuie să fiu atent la ce spun. Acel gol ne-ar fi calificat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  13 Octombrie 2023, 13:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează