INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MLS

Messi, categoric în privința controversei din SUA: „Toată viața am făcut asta”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 august 2023 15:01 / Actualizat vineri, 18 august 2023 15:09

Lionel Messi (36 de ani) a susținut prima conferință de la transferul la Inter Miami, în care a vorbit despre acomodarea în SUA și planurile la noua sa formație. 

Înainte de debutul la Inter Miami, presa internațională scria că Messi nu ar fi de acord să joace pe teren sintetic, șase dintre echipele din MLS având gazon artificial. 

Lionel Messi i-o plătește lui PSG: „N-am vrut să părăsesc Barcelona pentru Paris! Sunt fericit că am ajuns la Miami, acum sunt unde vreau să fiu”
INTER MIAMI
Lionel Messi i-o plătește lui PSG: „N-am vrut să părăsesc Barcelona pentru Paris! Sunt fericit că am ajuns la Miami, acum sunt unde vreau să fiu”

Lionel Messi, replică privind controversa gazonului artificial din SUA 

La conferință, Messi a fost întrebat dacă are vreo problemă să joace pe teren sintetic, iar acesta a răspuns categoric. 

„Referitor la tema gazonului artificial. Am început la juniori pe teren sintetic. Toată viața am jucat pe un astfel de gazon. Da, e adevărat că nu am mai jucat de multă vreme, dar nu am nicio problemă. Mă voi adapta”, a declarat Leo Messi. 

Lionel Messi în fața primului trofeu la Inter Miami: Leagues Cup 

La doar o lună de la transferul la Miami, Messi are șansa de a-i aduce primul titlu lui Inter, în finala Cupei Ligilor din acest week-end, împotriva lui Nashville.  

„Ar fi incredibil pentru mine, pentru fani, pentru club în sine. Inter încearcă să crească, investește foarte mult pentru a construi o echipă care să câștige titluri. Ar fi impresionant, minunat. Oamenii vin la meciuri, stadionul este plin de fiecare dată când jucăm acasă.”, a mai spus Messi. 

VIDEO Messi, start excelent la Inter Miami

Citește și: 

Tehnicianul lui Beșiktaș se teme de Mircea Lucescu: „E un antrenor valoros și cunoaște bine fotbalul turcesc”

Englezii se gândesc la Sarina Wiegman, selecționerul naționalei feminine, pentru înlocuirea lui Gareth Southgate la naționala masculină a Angliei

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  18 August 2023, 16:49

Meciul de mâine seară o să fie interesant. Cu siguranță o să câștige Inter Miami.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează