INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BEȘIKTAȘ

Tehnicianul lui Beșiktaș se teme de Mircea Lucescu: „E un antrenor valoros și cunoaște bine fotbalul turcesc”

Senol Gunes // Foto: Imago +9   FOTO
Senol Gunes // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 11:28 / Actualizat vineri, 18 august 2023 12:12

Senol Gunes, antrenorul lui Beșiktaș, apreciază că echipa lui va avea „meciuri dificile” cu Dinamo Kiev, în play-off-ul Conference. Are meciuri la trei zile, doi accidentați, dar încearcă să-i transfere pe Talisca și pe Sergio Ramos.

Dinamo Kiev a trecut la penalty-uri, în Giulești, de Aris Salonic, în turul 3 preliminar al „Conference League”. Iar în play-off va juca împotriva lui Beșiktaș, fosta echipă a antrenorului său, Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci
CONFERENCE LEAGUE
Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci

Senol Gunes: „Vor fi meciuri dificile pentru noi”

Tehnicianul român i-a pregătit pe „vulturi” în perioada 2002 - 2004, venind de la Galatasaray (2000 - 2002), a fost și la naționala Turciei (2017 - 2019), ceea ce antrenorul proximei adversare, Senol Gunes, consideră că reprezintă din start un dezavantaj pentru ai lui.

„Lucescu este un antrenor valoros, cunoaște foarte bine fotbalul turcesc. Vor fi meciuri dificile pentru noi, dar vrem să ajungem în faza grupelor”, a punctat Gunes, după ce tocmai îl eliminase pe Adrian Mutu (Neftci Baku) din competiție.

Vine Beșiktaș cu Sergio Ramos în Giulești?

„Luce” nu este singura problemă pentru Beșiktaș: „Jucăm la fiecare trei zile, ne așteaptă cinci meciuri în perioada următoare”. Și mai sunt accidentările. Talentații Semih Kılıçsoy și Demir Ege Tıknaz s-au accidentat joi, contra lui Neftci, și au trebuit să fie înlocuiți la pauză.

+5 FOTO

Turcii încearcă să-i aducă pe în aceste zile pe Talisca, coechipierul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, și pe legendarul Sergio Ramos, încă fără echipă după despărțirea de Paris SG în această vară.

Dacă Beșiktaș reușește s-o facă în timp util, ei ar putea fi văzuți la lucru la București. Meciul tur e programat pe 24 august, în Giulești, returul, pe 31 august, în Turcia.

Cu Aris, fanii ne-au ajutat extrem de mult. Tot aici vom juca și cu Beșiktaș. E un stadion extraordinar, suporterii Rapidului au fost prezenți și ne-au dat o mână de ajutor. Cu Beșiktaș va fi o atmosferă frumoasă. Ne așteaptă un meci greu, jumătate de stadion va fi umplut de fanii lor, sunt foarte aproape. Nouă ne lipsesc suporterii.

- Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev, la DigiSport Special

Conferință de presă a lui Mircea Lucescu după calificarea Dinamo Kiev în play-off-ul Conference League

Citește și alte știri din Conference League: 

Răzvan Lucescu surprinde după ce a dus-o pe PAOK în play-off-ul Conference: „Această victorie nu înseamnă nimic!”

Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează