INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  PAOK SALONIC

Răzvan Lucescu surprinde după ce a dus-o pe PAOK în play-off-ul Conference: „Această victorie nu înseamnă nimic!”

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 11:13 / Actualizat vineri, 18 august 2023 11:25

După 0-0 în tur, PAOK Salonic a câștigat acasă, 3-0 cu Hajduk Split, și e în play-off-ul Conference League, acolo unde va de peste scoțienii de la Hearts. 

Trupa lui Răzvan Lucescu a început meciul tare. În minutul 12 avea 1-0, după golul marcat de Schwab din penalty. Iar în partea secundă a risipit emoțiile calificării, grație reușitelor lui Zivkovic, din minutele 79 și 85. 

Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci
CONFERENCE LEAGUE
Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci

Concluziile lui Răzvan Lucescu după ce a calificat-o pe PAOK Salonic în play-off-ul Conference League 

La conferința de la finalul meciului, Răzvan Lucescu și-a felicitat jucătorii pentru evoluție și a vorbit despre dificultățile pe care echipa sa le-a avut în acest debut de sezon. 

„Am avut două săptămâni foarte grele, pentru că ne-am duelat cu un adversar foarte tare. Ne-am dorit foarte mult calificarea și am meritat-o. Ne-am descurcat bine în momentele grele și, din punct de vedere mental, au fost foarte buni. 

Problema din prima repriză a fost lipsa agresivității, atât în atac, cât și în apărare. Eram stresați și anxioși. În a doua repriză am făcut ceea ce trebuia. Am împins jocul, am fost agresivi în marcaj și am reușit să înscriem două goluri”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit gazzetta.gr. 

Acesta a continuat. „Și acum am avut jucători care nu erau 100% pregătiți. Dar am avut fotbaliști de calitate și cu experiență. Din cauza unor probleme, echipa nu a fost complet pregătită. A fost o vară foarte grea pentru noi, cu multă presiune și mult stres. 

Acum, important e să ne calificăm în grupe. Această victorie nu înseamnă nimic încă. Urmează o serie de meciuri dificile, dar am construit o echipă cu jucători care au un caracter puternic”, a mai spus Lucescu, potrivit nacional.hr

Citește și:

Lionel Messi i-o plătește lui PSG: „N-am vrut să părăsesc Barcelona pentru Paris! Sunt fericit că am ajuns la Miami, acum sunt unde vreau să fiu”

Adrian Mutu, eliminat din Conference League » Cum a explicat antrenorul lui Neftci: „Am luptat până la capăt, în ciuda problemelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează