INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Liverpool are un start excelent de sezon, dar Klopp îi temperează pe fani: "Credeți asta? Lăsați-mă!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 10:49

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool, spune că "nu simt nicio presiune. Nu stau acum să mă plâng: «Oh, Doamne, ce adversari avem!». Încercăm să fim pregătiți, dar PSG e foarte bună". 

Cu cinci victorii în cinci meciuri, cel mai bun start în Premier după 28 de ani, Liverpool atacă și Champions League. Cu calm și încredere.

"Jucăm în Champions și în Premier League, cele mai tari competiții din lumea fotbalului, dar asta e ceea ce vrem. Să jucăm cu cei mai puternici", afirmă Jürgen Klopp. "Nu stau acum să mă plâng: «Oh, Doamne, ce adversari avem!»".

Presiune? "Nicio presiune", răspunde managerul german. "Oamenii spun că, dacă sezonul trecut am fost în finală, acum trebuie să câștigăm Liga. Lăsați-mă! O luăm încet, meci cu meci. Vrem să câștigăm, încercăm să fie pregătiți, dar PSG e foarte bună".

"Arbitrul trebuie să aibă grijă de simulările lui Neymar"

Jurnaliștii de la Liverpool Echo se tem de Neymar. Mai ales de teatrul jucat de brazilian, de simulările lui pe teren. "Știu că Neymar cade prea ușor, dar nu e treaba mea, ci a arbitrului. Pe mine nu mă interesează decât calitățile lui. Și, din păcate pentru noi, are multe calități", spune Robertson, fundașul stânga al "cormoranilor". "Iar Neymar nu e singurul pericol. PSG are mulți jucători la care trebuie să fim atenți". 

2 goluri
a primit Liverpool în primele 5 etape de Premier League

Lipsește Firmino?

După ce Vertonghen (Tottenham) i-a băgat degetul în ochiul stâng, sâmbătă, pe Wembley, Firmino a fost la spital în week-end și doctorii i-au descoperit o ușoară leziune de cornee. Potrivit presei britanice, vârful brazilian va lipsi probabil împotriva lui PSG. 

Parisul vrea 150 de milioane ca să scape de fair-play-ul financiar

Pentru PSG, principala țintă a sezonului este cupa cu urechi mari a Ligii Campionilor. Șefii clubului o vor mai mult chiar decât jucătorii. Într-un sezon cu premii care au crescut cu 40%, parizienii ar putea ajunge la 150 de milioane de euro dacă vor câștiga competiția. O sumă ce le-ar permite să scape de coșmarul fair-play-ului financiar.

Vezi și:  Încă o demonstrație de forță a lui Liverpool » "Cormoranii" se impun în derby-ul etapei cu Tottenham și au un bilanț perfect după primele 5 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează