INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Liverpool - Arsenal 5-1 // VIDEO Klopp, extrem de impresionat de un gest făcut în timpul meciului: "Aproape am plâns!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 11:47

Jurgen Klopp a mărturisit că a fost foarte emoționat de gestul pe care Mo Salah l-a făcut pentru brazilianul Firmino, căruia i-a oferit mingea pentru a executa penalty-ul care a consfințit hattrick-ul și l-a urcat pe primul loc în topul celor mai buni marcatori brazilieni în Premier League, cu 43 de reușite.

Vezi AICI detalii despre Liverpool - Arsenal 5-1!

"Când Mo Salah l-a lăsat pe Bobby Firmino să bată penalty-ul am fost aproape să plâng. A fost un gest important, știm că Mo vrea foarte mult să înscrie și într-o situație ca asta să-i dai mingea colegului tău e... Crăciunul s-a terminat, dar nu și pentru băieți. A fost un gest foarte frumos. Toate sunt bune", a declarat Klopp la finalul meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează