INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

LIVERPOOL - ARSENAL 5-5 (5-4 d. pen.) // Jurgen Klopp amenință că va retrage echipa din Cupa Ligii Angliei: „Nu jucăm la 3 dimineața de Crăciun”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 09:51

Liverpool s-a calificat cu emoții în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, după ce a învins-o la penalty-uri pe Arsenal, dar Jurgen Klopp (52 de ani) a amenințat că vrea să retragă echipa din competiție.  

A fost 5-5, după cele 90 de minute regulamentare, iar „cormoranii” s-au calificat la loviturile de departajare, scor 5-4.

În „sferturi”, Liverpool poate întâlni Manchester City, Manchester United, Aston Villa, Colchester, Leicester, Everton sau Oxford United. Totuși, există o problemă ce îl macină pe antrenorul neamț. Data de disputare a „sferturilor” ar putea coincide cu participarea la Campionatul Mondial al Cluburilor din Qatar (11-21 decembrie). 

Liverpool va juca primul meci în Qatar pe 18 decembrie, iar Klopp îi avertizează pe cei responsabili de programarea meciurilor în Cupa Ligii Angliei.  

Dacă nu găsesc o dată mai potrivită pentru noi să jucăm, nu la 3 dimineața în ziua de Crăciun, atunci nu vom juca. Este o problemă evidentă și noi nu vom fi victimele ei. Am jucat, am vrut să câștigăm, am făcut-o, dar dacă nu vor găsi o dată potrivită, atunci se va califica adversara noastră mai departe sau va juca Arsenal cu ea”, a spus Jurgen Klopp, potrivit site-ului metro.co.uk.  

VEZI ȘI:

LIVERPOOL - ARSENAL 5-5 (5-4 d. pen.) // VIDEO + FOTO MECIUL SEZONULUI! „Cormoranii” lui Klopp merg în sferturile Cupei Ligii Angliei, după un thriller de senzație

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează