INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL - ARSENAL 5-5 (5-4 D. PEN.)

LIVERPOOL - ARSENAL 5-5 (5-4 d. pen.) // VIDEO + FOTO MECIUL SEZONULUI! „Cormoranii” lui Klopp merg în sferturile Cupei Ligii Angliei, după un thriller de senzație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 octombrie 2019 23:04

Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei după un meci fantastic cu Arsenal, 5-5 în timpul regulamentar, 5-4 la penalty-uri. 

Minutul 6 a însemnat startul nebuniei de pe Anfield Road. Mustafi a trimis mingea în propria poartă, însă „tunarii” au răspuns prompt în fața puștilor trimiși de Jurgen Klopp pe teren. Torreira ('19) și brazilianul de doar 19 ani, Martinelli, cu o „dublă” ('16 și '26), au întors scorul. La pauză a fost 2-3, după ce Milner a transformat o lovitură de la 11 metri ('43).

Repriza secundă i-a avut tot pe oaspeți în prim-plan. Maitland-Niles, folosit pe o poziție mult mai ofensivă decât de obicei, a marcat după o pasă de geniu, cu câlcâiul, a lui Mesut Ozil. Oxlade-Chamberlain a marcat un gol de generic în minutul 58, iar Origi a egalat patru minute mai târziu. 

Willock a vrut să concureze cu Ox pentru reușita serii și a trimis o „rachetă” pentru 5-4. O asemenea înfruntare nu se putea termina așa. Origi a egalat în al patrulea minut de prelungire. Așa era firesc! Un meci antologic nu putea fi decis decât după loviturile de departajare. 

„Cormoranii” Milner, Lallana, Brewster, Origi și Jones au transformat, iar „tunarul-galactic” Ceballos a fost ghicit. Liverpool merge astfel în sferturi, acolo unde mai sunt calificate Everton, Aston Villa, Manchester City, Leicester, Colchester, Oxford și Manchester United. Tragerea la sorți va avea loc joi.

Echipele de start

Liverpool: Kelleher - Williams, Gomez, Van den Berg, Milner - Oxlade-Chamberlain, Lallana, Keita - Elliott, Brewster, Origi
Rezerve: Adrian - Chirivella, Clarkson, Jones, Kane, Koumetio, Larouci
Antrenor: Jurgen Klopp

Arsenal: Martiez - Bellerin, Mustafi, Holding, Kolasinac - Torreira, Saka - Maitland-Niles, Ozil, Saka - Martinelli 
Rezerve: Macey - Ceballos, Guendouzi, Lacazette, Pepe, Sokratis, Tierney
Antrenor: Unai Emery

Vezi și:

Scandalul de la Arsenal continuă: „Xhaka este devastat, trebuie recuperat ca om" » La cine ar putea ajunge banderola

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
shark_34
shark_34  •  31 Octombrie 2019, 08:00

rezervele lui liverpool au fost mai bune decat ale lui arsenal.meci frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează